Cumartesi Ne var, ne yok?

Ne var, ne yok?

20.04.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ne var, ne yok?

Ne var, ne yok

Ne var, ne yok?

Dişi kovboyların yazı başladı
Vakkorama 2002 Bahar / Yaz Koleksiyonu vitrinlerdeki yerini aldı. Sivri burunlu kovboy çizmelerini dantelli elbiselerle kombine eden Vakkorama, gençlere romantik ve cesur bir yaz vaat ediyor.

Sportif yaşam tarzı Çarşı’da
Puma’nın Sportif Yaşam Tarzı Koleksiyonu’nun özel ayakkabı modeli "Anjan", Türkiye’de sadece Çarşı mağazalarının "Genç-Aktif-Sportif", yani G.A.S. reyonunda satışa sunuluyor. Kırmızı-sis grisi renklerde, süet ve nefes alabilen anorak malzemeden üretilen bu model, özellikle kot pantolonlarla uyumlu bur kombinasyon oluşturuyor.

Perşembeleri suşi
Four Seasons’ta suşi günleri başlıyor. Her hafta perşembe günleri saat 19.00-22.00 arasında taze deniz ürünleri ve baharatlar ile hazırlanan leziz suşiler caz müziği eşliğinde sizi bekliyor. Tel: (0212) 638 82 00

Üniversiteden 11 sergi...
Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Avusturya Kültür Ofisi işbirliği ile Güzel Sanatlar Fakültesi sergi salonlarında 11 sergi açtı. 21 Haziran’a kadar izlenebilecek sergiler arasında Mengü Ertel Grafik Tasarım Sergisi, Heykel Bölümü Öğrenci İşleri Sergisi, Temel Eğitim Bölümü’nün "Renk ve Doku" sergisi bulunuyor. Avusturyalı sanatçı Elmar Peintner’in resimleri ise 6 Mayıs’a kadar görülebilir. Tel: (0216) 326 66 92

Habbecik konseri
Müzik grubu Habbecik 1 Mayıs’ta, 21.30’da Babylon Performans’ta bir konser verecek. Caz ve Türk ezgilerini bir arada kullanarak farklı ve özgün bir müzik tarzı ortaya koyan Habbecik’in konser birletleri Babylon ve Biletix gişelerinden alınabilir. Bilet fiyatları 6-9 milyon lira.

Türk müziği günleri başlıyor
9’uncu İstanbul Türk Müziği Günleri" 2 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Türk Müziği Dernek ve Vakıfları Dayanışma Konseyi tarafından Turkcell’in sponsorluğunda hazırlanan etkinliklere Arif Sağ, Moğollar, İzzet, Altınmeşe, Şükriye Tutkun başta olmak üzere pek çok sanatçı katılacak.

"Hırçın şairöden 34 hırçın şiir
Küçük İskender’in son şiir kitabı Om Yayınları’ndan çıktı. "Bir nedeni yok yalnızca öptüm" adını taşıyan kitapta Türk edebiyatının "hırçın şairi" olarak bilinen Küçük İskender’in 34 şiiri yer alıyor.

Attila İlhan’ı dinliyoruz
Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları "Nehir Söyleşiler" dizisine yeni bir eser ekledi. "Nam-ı Diğer Kaptan" ünlü şair ve yazar Attila İlhan’ın yaşamını konu alıyor. Kitap, Selim İleri’nin 2001 yazı boyunca İlhan ile yaptığı söyleşilerden oluşuyor.

Fotoğraflı tatil rehberi
Ekin Yayınları doğa ve macera düşkünleri için outdoor tatil rehberi hazırladı. Trekking, hafta sonu turları, doğada piknik, rafting-kano, yamaç paraşütü, dalma, paintball, binicilik, kayak gibi ana başlıkların yer aldığı 336 sayfalık "Doğa ve Macera"da tamamı renkli yüzlerce fotoğraf, harita ve krokiler yer alıyor.




CUMARTESİ


















Yazarlar