Cumartesi Pony ve köpek festivali

Pony ve köpek festivali

24.10.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde bugün hayvanseverlerin katılıp izleyebileceği çeşitli oyunlar, yarışmalar ve eğlenceli etkinliklerin olacağı 4X4 Pony ve Köpek Festivali düzenleniyor

Pony ve köpek festivali

Kemer Country Atlı Spor Kulübü, bugün At ve Binicilik portalı 1000 Atlı işbirliğiyle saat 10.00-16.00 arasında gerçekleşecek 4X4 Pony ve Köpek Festivali’ne ev sahipliği yapıyor.

Haberin Devamı

Pony’leri ve köpekleri buluşturan festivalde tasarım, at ve pet malzemeleri stantları, bilgilendirme ve sahiplendirme çadırları, ücretsiz veterinerlik danışma hizmeti, köpek eğitim danışmanlığı, kitap imzalama noktaları var. Bunların yanı sıra balon ve yüz boyama, bandaj sarma yarışması, en kreatif at yemi tabağı hazırlama yarışması, köpek kulübesi boyama yarışması gibi çeşitli çocuk eğlence aktiviteleri ile My Gym gösterileri olacak. Çeşitli ikramlar ve Radyo D tarafından sağlanacak müzik ve DJ performansı eşliğinde devam edecek festivalde, pony ve köpek engel atlama, pony’lerin süsleneceği “Pony’m ve Ben” gibi etkinlikler de olacak.

Toplanan mamalar sahipsiz köpekler için bağışlanacak

Herkese açık olan Kemer Country Atlı Spor Kulübü maneji ve açık alanında gerçekleşecek festivale katılım bedeli ise “dilediğiniz adette mama”. Festivalde Göktürk Hayvansevenler Derneği tarafından bakılan sahipsiz hayvanların sahiplendirme amaçlı yürüyüş tanıtımı da yapılacak. Ayrıca katılım için satın alacağınız mamalar da festival sonunda toplanarak Hasdal Barınak Gönüllüleri ve Göktürk Hayvan Severler Derneği’ne arazi ve ormanda yaşayan sahipsiz köpeklerin beslenmesi için bağışlanacak.

Birincilere ödüller

festivalde pony ve köpek engel atlama yarışmalarına katılan binici ve köpek sahipleri; kahve makinesinden bakım ürünlerine, binicilik ürünlerinden köpek malzemelerine pek çok ödülün de sahibi olabilecekler. Sahipsiz köpeklere kalıcı yuva olmaya karar veren ilk 5 kişiye de Point Hotel’den 1 gece konaklama hediye edilecek. Köpekler sözleşmeyle sahiplendirilecek.