Cumartesi Şıklığın babaları

Şıklığın babaları

14.06.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Babalar Günü vesilesiyle müzik ve sinema dünyasının en şık babalarının stillerini mercek altına aldık

Şıklığın babaları

Klasik bir gömlek, pantolon, kravat, kol düğmesi... “Baba stili” dendiğinde herkesin aklına gelen kıyafet ve aksesuarlar hemen hemen aynıdır. Oysa bazı babalar oyunun kuralını bozuyor, trendleri yakalamak hatta belirlemek konusunda annelerle yarışıyor. Yarın kutlayacağımız Babalar Günü vesilesiyle müzik ve sinema dünyasının en şık babalarının stillerini mercek altına aldık.

Haberin Devamı

Şıklığın babaları

Çaba sarf etmeden şık
Dünyanın en yakışıklı erkeklerinden biri olduğuna şüphe yok ama giyim kuşam anlayışı da hiç fena değil. Angelina Jolie ile birlikte; Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox ve Vivienne isimlerinde altı çocuğu olan Brad Pitt, yalnızca giydikleriyle değil, sık sık değiştirdiği saçları ve sakallarıyla da erkeklere ilham veriyor. Bej, beyaz, gri gibi doğal tonlardan ve güneş gözlüklerinden vazgeçmeyen oyuncu “Nasıl fazla çaba sarf etmeden şık olunur?” sorusunun cevabı gibi.

Şıklığın babaları

Moda dünyasının eski damadı

Süpermodel Miranda Kerr ile olan evliliğini geçtiğimiz yıl sonlandıran Orlanda Bloom, artık moda dünyasının damadı değil ama bu, şıklığından ödün verdiği anlamına gelmiyor.
Spor ayakkabılar, sweatshirt’lerle yarattığı stilini fularlar ve şapkalarla zenginleştiren oyuncunun 2011’de doğan oğlu Flynn Christopher da şimdiden babasının izinde.

Haberin Devamı

Şıklığın babaları

Sahada ve kırmızı halıda
DavId Beckham hem giydikleri hem de tasarladıklarıyla modaya yön veren bir kadınla evli olsa da hiçbir zaman onun gölgesinde kalmadı. Sahalardan kırmızı halıya kadar pek çok farklı alandaki stiliyle takip edilen eski futbolcu son zamanlarda H&M için hazırladığı iç giyim ve mayo koleksiyonlarıyla da konuşuluyor. Ayrıca yakında kendi markasını yaratacağı söyleniyor. Dört çocuk babası olan Beckham’ın özellikle kızı Harper ile vakit geçirirken giydiği jean gömlek, tişört gibi rahat ama çarpıcı parçalar dikkate değer.

Şıklığın babaları

Rock’ın süper dedesi

Dört farklı kadınla olan beraberliğinden yedi çocuğu ve dört torunu olan Mick Jagger, 1960’lı yıllardan beri rock şıklığının tanımını belirleyen isimlerden. Daracık pantolonlarından, Chelsea botlarından, renkli ceketlerinden ve büyük şapkalarından hiçbir zaman vazgeçmeyen 70 yaşındaki müzisyenin kızları Georgia May, Elizabeth ve
Jade de birer stil ikonu. Jagger’ın son yıllardaki sahne kıyafetlerini geçtiğimiz aylarda intihar eden tasarımcı sevgilisi L’Wren Scott’ın hazırladığını da söylemeden geçmeyelim.

Jilet gibi bir hiphop yıldızı

HIphop’çı, prodüktör ve işadamı. Finansal ve müzikal başarılarının yanı sıra giydikleriyle de çok konuşulan Jay-Z’nin adı her yıl “en şık erkekler” listelerinin başında geliyor. Hiphop kültürünün doğası gereği sık sık bol pantolonları, tişörtleri ve iri aksesuarları tercih etse de jilet gibi smokinleri ve takımları da çok seviyor.

Haberin Devamı

kısa kısa

Cara’dan yeni haber
Moda dünyasında Cara Delevingne adının geçmediği gün yok. 21 yaşındaki İngiliz model şimdi de DKNY için hazırladığı kapsül koleksiyonun heyecanını yaşıyor. Bere,
tişört, deri ceket gibi parçaların yer alacağı
15 parçalık koleksiyondaki çoğu kıyafet üniseks olacak ve ekim sonunda satışa sunulacak. Gelişmeleri sosyal medyada #Cara4DKNY etiketiyle takip edebilirsiniz.

BU YAZIN DEĞİL 2015 YAZININ MAYOLARI

Jack McCollough ve Lazaro Hernandez’in kurduğu Amerikan modaevi Proenza Schouler, 2015 yaz sezonu
için hazırlanan ilk plaj koleksiyonuyla karşımızda. Tropikal, couture, dijital ve grunge görüntülerden ilham alan ikili, 20 farklı modelde mayo ve bikini tasarlamış.

Haberin Devamı

Gözlük tasarladılar

TV yıldızı ve moda blogger’ı Olivia Palermo, özel bir gözlük koleksiyonu için Westward markasıyla, model Karlie Kloss ise Warby Parker ile işbirliği yaptı. Kloss’un tasarladığı gözlükler retro havasıyla, Palermo’nunkiler ise desenli çerçeveleriyle dikkat çekiyor.