Cumartesi Son dakikacı âşıklara 14 Şubat önerileri

Son dakikacı âşıklara 14 Şubat önerileri

13.02.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

14 Şubat’ta sevgilinize ne hediye alacak, yemeğe nereye gidecek, üzerinize ne giyeceksiniz? Bu soruların birinin ya da birkaçının hâlâ cevabını bulamadıysanız Sevgililer Günü rehberimiz işinize yarayabilir. Peluş oyuncak ya da parfüm almak yerine kemer olarak takılan iPhone şarj aletini tercih edebilir, şef Claudio Chinali’nin pratik yemek tariflerini sevgiliniz için uygulayabilirsiniz

Son dakikacı âşıklara 14 Şubat önerileri

Peluş ve parfüm hediye etmekten sıkılanlara...

Sevgilisine çiçek, peluş oyuncak ya da parfüm gibi hediyeler almak istemeyenlere sıra dışı hediye seçenekleri...

- Kyte & Key: Dünyanın ilk giyilebilir iPhone şarj kablosu, stiline düşkün teknoloji meraklıları için uygun bir hediye.

- NarratIve ClIp: Dünyanın en küçük giyilebilir kamerası beklenmedik en doğal anları ölümsüzleştiriyor. “Keşke bu anı yakalayabilseydim” diyen bir sevgiliniz varsa, bu hediyeye bayılacaktır.

- StudIo Banana: Yüzde 95 viskoz, yüzde 5 elastomerden ürettiği Ostrich Pillow yastıklarını uykusuna düşkün olanlar için tasarladı. Her an her yerde uyumak isteyenlere...
Sevgililer Günü’nde bunları yapmayın!

- Sevgilinize manikür seti ya da zayıflama paketi gibi alt mesaj içeren hediyeler vermeyin.

- Gideceğiniz yere rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

- Aldığınız hediyeyi içine bir not yazmadan sakın vermeyin.

- Artık internetten alışveriş yapmayın. Bir gününüz kaldı, kargonuz size ulaşmaz.

- Alacağınız güllerin sayısı çift olmasın. 1, 3, 5 ve 7 ideal olan sayılardır.

14 Şubat'ın olmazsa olmazı

Sokaktaki çiçekçiler gülün tanesini 5 liradan satıyor. İnternetteki çiçek gönderimi yapan sitelerde fiyatlar 7 gül için 60 liradan başlıyor, 201 tane gülün fiyatı 1.180 liraya kadar çıkıyor.

Organizatör Barış Yücel’den sürpriz için tüyolar

Limuzin out, yatta sürpriz in!

Her şeyin bir modası olduğu gibi artık eşine dostuna ballandıra ballandıra anlatacağı bir evlilik teklifi hikayesi olmadan çoğu kadın evlenmeyi kabul etmiyor. Birinci şartın tek taş, ikinci şartın şaşırtıcı ve etkileyici bir evlilik teklifi olması şu an için en vazgeçilmezlerden. Evlilik teklifleri içinde en trend olan ise yatta gerçekleşen evlilik teklifleri. Önceden limuzin, restoranda yemek, masada gül yaprakları ile sınırlı olan evlilik teklifleri geride kaldı.

Kız Kulesi, Çırağan Sarayı, kumsalda kumların üzerinde, vapurda, sokakta ve helikopter turunda edilen teklifler bu yıl en çok tercih edilenler. Yine de para verip yaptırmış izlenimi yaratan her şeyden kaçınmalısınız. Mutlaka sürprizinize sizin emek harcadığınız bir şey katmalı ve ilişkinizle ilgili bir şeyleri sürprizin içine serpiştirmelisiniz.

“Pastel tonlarla yola devam”

Naz Bileydi Yenigün (Vogue Türkiye Moda Editörü)

“Aşkın rengi kırmızıdır” diye bir inanış olsa da gönlümüz bu sezon pastellerde. Açık pembe, mavi ve krem tonları kış mevsiminin de vazgeçilmezlerden oldu. Sevgililer Günü’nde sıcak bir gün geçirmek için bu yumuşak tonlar tercih edilebilir. Feminen, masum ve dikkat çekici...

Bir gün jean giymemek!

Erkekler için ceket olmazsa olmaz. Siyah ve lacivert klasik takım elbiseleri unutalım. Kareli ya da çizgili çift düğmeli bir blazer ceket, altına düz renkli bir pantolon, açık renk bir gömlek ve tabii ki cep mendili ile gidilecek her mekana uyum sağlanabilir. Bir günlüğüne jean’den vazgeçilebilir.