Cumartesi Taze açıldı

Taze açıldı

10.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

AKBANK Sanat, 8 Haziran’da açılan “Beni Bul” adlı sergiyi ağırlıyor.

Taze açıldı

Taze açıldı

Haberin Devamı

Sanatçının otoportresi

AKBANK Sanat, 8 Haziran’da açılan “Beni Bul” adlı sergiyi ağırlıyor. 29 Temmuz’a dek sürecek olan, 23 sanatçı ve bir kolektifin eserlerinden oluşan sergi sanatçının otoportrelerle ilişkisine odaklanıyor. Sergide Kezban Arca Batıbeki, Sadık Demiröz, Ahmet Elhan, Ahmet Öner Gezgin, H-art Collective, Gül Ilgaz, Hüseyin Işık, Balkan Naci İslimyeli’nin aralarında bulunduğu sanatçıların eserleri görülebilecek.

Bitmeden yetişin

Sanat Kapadokya’da

KÜRATÖRLÜĞÜNÜ Fulya Erdemci, Kevser Güler ve Ilgın Deniz Akseloğlu’nun üstlendiği Cappadox 2017’nin çağdaş sanat sergisi “Dünyadan Çıkış Yolları”, 12 Haziran’a kadar devam ediyor. Chaupisat Kardeşler, Deniz Gül, Erdağ Aksel, Annika Erikson, Halil Altındere’nin aralarında bulunduğu sanatçıların eserlerini görmek için Kapadokya’ya gitmeye değer. Eserler Cappadox’un çağdaş sanat programı mekanlarında; Uçhisar, Keyişdere (Göreme) ve Avanos’ta görülebiliyor.

Haberin Devamı

Taze açıldı
Mutlaka görün

Tarihe yolculuk

VEHBİ Koç Vakfı Sadberk Hanım Müzesi fotoğrafın tarihine ışık tutan “Gümüşten Suretler, Ömer M. Koç Koleksiyonundan Erken Dönem Fotoğraflar 1843-1860” sergisini ağırlıyor. Minyatür tarzda yapılmış sekiz portre, 46 fotoğraf ve 11 albüm yanında fotoğraf tarihiyle ilgili 19. yüzyıla ait kitaplar, teknik malzemeler ve Rahmi M. Koç Müzesi koleksiyonuna ait iki fotoğraf makinası da sergide ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Sergi 10 Ekim’e kadar ziyaret edilebilecek.

Yazarlar