Cumartesi Taze açılıyor

Taze açılıyor

07.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Taze açılıyor

Ödüllü genç sanatçıların sergisi

Haberin Devamı

Taze açılıyor

Genç sanatçılara destek olmak amacıyla Akbank Sanat ve Resim ve Heykel Müzeleri Derneği işbirliğiyle düzenlenen “Akbank 36. Günümüz Sanatçıları Ödülü Yarışması” sonuçlandı. Seçilen eserlerin bir seçkisinden oluşan sergi, 28 Temmuz’a dek Akbank Sanat’ta gezilebilecek. Bu yıl yaklaşık 750 sanatçının başvurduğu yarışmada jürinin değerlendirmesi sonucu 18 sanatçı; fotoğraf, resim, video ve enstalasyon gibi farklı alanlardan eserleriyle sergide yer aldı.

MUTLAKA GÖRÜN
Etkinliklerle kapanıyor

Taze açılıyor

SALT Galata’da “Tanımsız Hizmetler Bürosu” sergisi 15 Temmuz’a kadar görülebilecek. Sergi paralelinde, kapanış etkinlikleri ziyaretçileri bekliyor. Bu kapsamda 13 Temmuz’da David Bernstein’a, çay uzmanı Ece Erel’in eşlik edeceği bir çay seremonisi düzenlenecek.

Haberin Devamı

14 Temmuz’da ise Gülşah Mursaloğlu, “Tanımsız Hizmetler Bürosu” sergisinden sanat ile sanat dışı olanın ilişkilerini irdeleyen işleri yorumlamaya açacak.

BİTMEDEN YETİŞİN
Daha da yükseğe

Taze açılıyor

Koray Ariş’in Öktem Aykut’taki “Sempre Più In Alto / Daima Daha Yükseğe” adlı sergisini görmek için bugün, son gün. Sergi, heykeltıraş Ariş’in son 15 yılda ürettiği eserlerden oluşuyor. İsmini ise Ariş’in yakın dostu sanatçı Behçet Safa’nın (SAFA) İtalya’da atölye olarak kullandığı tarihi şarap mahzeninin duvarındaki bir yazıdan alıyor.