Cumartesi Taze açılıyor

Taze açılıyor

20.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Rus avangardları geliyor Sakıp Sabancı Müzesi (SSM), Sabancı Holding’in katkılarıyla, Rus Avangardı’nı 500’den fazla eserle inceleyen “Rus Avangardı. Sanat ve Tasarımla Geleceği Düşlemek” sergisine, ev sahipliği yapıyor. Sergide Rus Avangardı kapsamlı şekilde ele alınacak. Serginin küratörlüğünü Selanik’te bulunan müze SMCA’nın direktörü Maria Tsantsanoglou üstleniyor.

Taze açılıyor

BİTMEDEN YETİŞİN
Doğa ve kent

Haberin Devamı

Güneş Çınar’ın “Bulutlardan Başka Her Şey” başlıklı sergisi, Adahan İstanbul’da açıldı. 31 Ekim’e kadar görülebilecek sergide Çınar, kentsel dönüşümü ele almayı amaçlıyor. Kente ait görüntülerle birleştirdiği fare, karga, kertenkele gibi hayvanlar ile insanın doğayla, kentle ve nihayetinde kendisiyle olan ilişkisini irdeliyor. 31 Ekim’e kadar sürecek sergi adını, Walter Benjamin’in “Hikaye Anlatıcısı” başlıklı makalesinde geçen bir cümleden alıyor.

Taze açılıyor

MUTLAKA GÖRÜN
Kazıdan resme

Gündüz Gölönü’nün, “Kazı Resim” başlıklı sergisi 22 Kasım 2018 tarihleri arasında Millî Reasürans Sanat Galerisi’nde yer alıyor. 1937- 2014 yılları arasında yaşamış sanatçı Gündüz Gölönü özgün baskı ağırlıklı yapıtları ve sanat kitaplarıyla anılıyor. Sergide özellikle 1960’larla 1990’lar arasındaki zaman dilimi ele alınıyor. Küratörlüğünü Marcus Graf’ın üstlendiği serginin tasarımını Yeşim Demir gerçekleştiriyor.

Haberin Devamı

Taze açılıyor