Cumartesi Televizyonda N’oluyo

Televizyonda N’oluyo

16.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Dıgıturk’te, Dizimax Vice kanalında izleyebileceğiniz “The Night Of” aklınızdaki “suçlu-suçsuz” kavramını değiştirmek için harika bir hikayeye sahip.

Televizyonda N’oluyo

Cesur bir iş

Haberin Devamı

Dıgıturk’te, Dizimax Vice kanalında izleyebileceğiniz “The Night Of” aklınızdaki “suçlu-suçsuz” kavramını değiştirmek için harika bir hikayeye sahip. Dizinin IMDb notu daha ilk bölümüyle 9.1. Verdiği basit gibi görünen bir kararla hayatını baştan aşağı değiştiren Nazir’in kendini bir cinayetin ortasında bulmasıyla başlayan olayların içinde farklılıklara dair her türlü sorun baş gösteriyor dizide. İngiliz yapımı “Criminal Justice”in yeniden çevrimi olan “The Night Of” son yılların en farklı ve cesur işlerinden.

Çok konuşulacak

Gizemli, gerilimli ve ilginç! 15 Temmuz’da sekiz bölümü bir anda yayınlanan “Stranger Things” çok şey vaat ediyor. Fragmanları ve görselleriyle bilhassa “American Horror Story”, “The X Files” ve “Fringe” sevenlerin fazlasıyla dikkatini çeken dizi Netflix’in kendi yapımlarından. Başrollerinde Winona Ryder ve David Harbour’un olduğu dizi, üzerimize büyük bir etki yaratacak mı diye fazlasıyla merak ediyoruz. Oğlunu kaçıran gizli güçlerden evladını kurtarmaya çalışan bir annenin hikayesini izleyeceğimiz dizinin çok konuşulacağını düşünüyoruz.