Cumartesi Televizyonda N’oluyo

Televizyonda N’oluyo

10.12.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

GILLIAN Anderson ve Jamie Dornan’ın başrollerinde yer aldığı “The Fall”, hikayesinden önce bu iki karizmatik oyuncunun bir araya gelmesiyle çok konuşulmuştu.

Televizyonda N’oluyo

Artık daha karanlık

GILLIAN Anderson ve Jamie Dornan’ın başrollerinde yer aldığı “The Fall”, hikayesinden önce bu iki karizmatik oyuncunun bir araya gelmesiyle çok konuşulmuştu. Geçtiğimiz iki sezonuyla hikaye ve oyunculuk olarak da kendini suç draması sevenlere kanıtlayan dizi, seri katil - kurban - ajan üçlemesine farklı bir noktadan bakıyor. Üçüncü sezonuyla Dizimax Vice’tan takip edebileceğiniz “The Fall”un IMDb puanı 8.3, hikayesi ise geçtiğimiz iki sezona göre daha karanlık ve kafa karıştırıcı. Diziyi henüz izlemediyseniz ve psikolojik öğeler içeren hikayeleri seviyorsanız başlamanızı şiddetle öneriyoruz.

Bol hicivli bir dizi

KADIN - erkek ilişkileri üzerine bol hicivli bir dizi izlemeye ne dersiniz? Üstelik kadın tarafı tam bir kontrol delisiyken erkek tarafı tam anlamıyla bir çılgın! “Risk alarak yaşamak mı, her şeyi hesap etmek mi daha kolay?” sorusuna kadın ve erkek tarafından farklı cevaplar alabileceğiniz dizinin yan karakterleri de dikkat çekici. Başrollerinde “Galavant”tan tanıdığımız Joshua Sass ve “Killjoys” ile tanıdığımız Tori Anderson var. Kısacası başrollerimiz güzel ve yakışıklı, uyumları da göz alıcı. IMDb puanı 7.0 olan, Foxlife’tan takip edebileceğiniz “No Tomorrow”a bir şans vermenizi öneririz.