Cumartesi Televizyonda N’oluyo?

Televizyonda N’oluyo?

07.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yola “Şöhret uzun bir yolculuktur!” mottosu ile çıkan “Star”, “Empire”ın yapımcısının yeni projesi. Buradan da anlayabileceğiniz gibi karşımızda bol müzik ve entrika içeren bir iş var.

Televizyonda N’oluyo

Bol müzik ve entrika

Haberin Devamı

Yola “Şöhret uzun bir yolculuktur!” mottosu ile çıkan “Star”, “Empire”ın yapımcısının yeni projesi. Buradan da anlayabileceğiniz gibi karşımızda bol müzik ve entrika içeren bir iş var. Queen Latifah, Lenny Kravitz, Benjamin Bratt gibi ünlü isimleri de görebileceğiniz dizi, “çerezlik” olarak tabir edebileceğimiz bir yapım. “Genç ve güzel üç kadın şöhrete giden yolda bir kız grubu kurarsa ne olur?” sorusunun cevabını merak ediyorsanız göz atabilirsiniz. Eleştirmenlerin geçer notu verdiği diziyi Foxlife’tan takip edebilirsiniz.

Televizyonda N’oluyo

Ne arasanız var

İlk sezonuyla izleyenlerin üzerinde “Son zamanların en iyi dizisi” etkisini bırakmayı başaran “Sense8”, 2015’te yayınlanan 12 bölümüyle ağzımıza bir kaşık bal çalıp “Yeni sezon için 2017’nin yaz aylarını bekleyin!” demişti. “Matrix”in yaratıcıları ve yönetmenleri Wachowski kardeşlerin projesi olan bu dizi, “Yılbaşı Özel” bölümüyle özlemimize iki saatlik bir ara verdi. Bilimkurgu, aşk, psikoloji, gerilim öğelerini hikayesinde bulunduran ve “Birbirinden farklı sekiz insanın hayatı bir araya nasıl gelir?” sorusuna izleyenleri şaşırtan cevaplar veren Sense8’in IMDb notu 8.4. Netflix’te izleyebilirsiniz.