Cumartesi Televizyonda N’oluyo?

Televizyonda N’oluyo?

08.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

GERÇEKÇİ, karanlık ve temposu yüksek bir gençlik dizisi izlemeyeli uzun zaman oldu değil mi? Yüksek topuklu güzel kızlar, daima kazanan yakışıklı çocuklar...

Televizyonda N’oluyo

Bir gençlik dizisi

Haberin Devamı

GERÇEKÇİ, karanlık ve temposu yüksek bir gençlik dizisi izlemeyeli uzun zaman oldu değil mi? Yüksek topuklu güzel kızlar, daima kazanan yakışıklı çocuklar... “13 Reasons of Why” tüm bu klişeleri kırarak “Gerçek hayat acımasız, lise daha acımasız!” diyen bir bestseller uyarlaması. Yapımcıları arasında Disney’le kariyerine başlayıp gerçek bir dünya starı olan Selena Gomez ve annesinin olduğu dizi ilk haftasında IMDb’den 9.1puan alarak şimdiden rüştünü ispatladı diyebiliriz. “Son zamanların en dikkat çekici gençlik dizisi” olarak tanıtılan “13 Reasons of Why”ı Netflix Türkiye’den izleyebilirsiniz.

Geri döndü

Televizyonda N’oluyo

TEK cümleyle özetlemek gerekirse: “Efsane geri dönüyor!” Yaklaşık üç yıldır “Geldi, gelecek...” diye haberleri çıkan ve geçtiğimiz sene geri dönüş projesi doğrulanan “Prison Break” ilk bölümüyle geri döndü: Bildiğimiz kadrosu ve hikayesiyle dokuz bölümlük yeni sezonuyla karşımızda! İlk bölümüyle IMDb kullanıcılarından iyi bir puan aldı ve eleştirmenlerce “Güzel bir geri dönüş yaptı!” diye nitelendirildi. İlerleyen günlerde dizinin eski hayranlarının bu durumdan memnun kalıp kalmadığını hep birlikte göreceğiz. “Prison Break”in yeni sezonunu FOXCRIME Türkiye’den takip edebilirsiniz.