Cumartesi Televizyonda N’oluyo

Televizyonda N’oluyo

29.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

SON yılların en iyi dizilerinden biri olan “Breaking Bad”in spin off’u (ana dizinin yan hikayesi de denebilir) olan “Better Call Saul” üçüncü sezonuyla ekranlara geri döndü.

Televizyonda N’oluyo

Üçüncü sezon başladı

Haberin Devamı

SON yılların en iyi dizilerinden biri olan “Breaking Bad”in spin off’u (ana dizinin yan hikayesi de denebilir) olan “Better Call Saul” üçüncü sezonuyla ekranlara geri döndü. “Breaking Bad” ile tanıdığımız Jimmy McGill’in karakterinin geçmişini, nasıl yollardan geçtiğini ve yaşadıklarını anlatan dizi Bob Odenkirk’ın performansı ile adeta taçlanıyor. IMDb notu 8.7 olan diziyi Dizi Smart Premium HD’den takip edebilirsiniz.

Televizyonda N’oluyo

Bir gençlik dizisi

NETFLIX’in’in yeni dizisi “Girlboss”, Sophia Amoruso’nun nasıl genç bir milyarder olduğunu anlatıyor. Gençlik dizilerini sevenlerin yeni favorilerinden olabilir. Moda, aşk, ilişkiler gibi temalar üzerinden ilerleyen dizinin her bölümü 30 dakika. 13 bölümü arka arkaya izlemek ise keyifli. Başrolünde Britt Robertson’u izlediğimiz “Girlboss” IMDb kullanıcılarından 7.2 civarında bir oy aldı. Netflix Türkiye’den izleyebilirsiniz.