Cumartesi Timo Maas geliyor

Timo Maas geliyor

27.07.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Timo Maas geliyor

Timo Maas geliyor



En iyi DJ sıralamasında üçyüz ellibeş bininci sıradaki ünlü DJ İstanbul’da" gibi anlamsız basın bültenleri içinde boğulduğumuz bir sırada Timo Maas’ın gelişi çok heyecan verici. Gerçekten bekliyorduk. Madonna onun peşine düşüp "Don’t Tell Me"nin bir remiksini yaptırdı. 18 yıl DJ’lik yaptıktan sonra çıkardığı ilk albümü "Loudöda (Kendi yazdığı şarkılardan oluşan ilk albümü) Kelis ona vokal yaptı. Carl Cox ve Sasha gibi ünlü DJ’ler onun "No Trance" ve "Ubik" gibi hitlerini mutlaka çalıyorlar setlerinde. Yani referansları kuvvetli ama onu dinlemeye başlamak için çok daha iyi bir sebep var. Çünkü Timo Maas’a ne tür müzik yaptığı sorulunca şöyle diyor: "Techno ya da trance DJ’i falan değilim. Ben yalnızca ‘funky’ bir müzik yapıyorum".
Azzido Da Bass’a yaptığı "Doom’s Night" remiksi ile patlayan Alman DJ kendi remikslerinden en çok Muse’un "Sunburn"ününe yaptığı "Timo Maas Breakz Again Mix"ini seviyor. Hayran olduğu DJ’ler ise "O bir Tanrı" dediği Danny Tenaglia ile Carl Cox.
Maas 2 Ağustos’ta Kilyos Solar Beach’te olacak. Sabaha kadar sürecek bu partiye saat 21.30’dan itibaren her yarım saatte bir Taksim’den (İTÜ Taşkışla Binası karşı köşesi) ve 4. Levent’ten (Çarşı içi) ücretsiz servis kaldırılacak. 18 yaş sınırının uygulanacağı organizasyonda bilet fiyatları parti gününe dek 20, parti günü ise 25 milyon lira olacak. Biletler Vakkorama’lardan ve Biletix’ten temin edilebilir.