Cumartesi Yeni yıla bir hafta kaldı

Yeni yıla bir hafta kaldı

25.12.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Hâlâ altı gün var, yani vakit dolmuş değil. Ama alışveriş işine sadece hafta sonunuzu ayırabiliyorsanız, bu son şansınız. Ne alacağınıza karar veremediyseniz ya da ev partisi için hazırlıklarınızı tamamlamadıysanız aşağıdaki alternatiflere ve önerilere bir bakın

Yeni yıla bir hafta kaldı

EV PARTİSİ İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLASIN
* Buldumbuldum.com’da satılan şişme dev başlıklar ile partiyi daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Rasta, afro ve Elvis çeşitleri bulunan başlıkların fiyatı 24,90 TL.
*Bilstore’da satılan Melamine&You marka bitki şeklindeki peynirlikler parti ikramlarınızı sunmak için sıra dışı alternatif. Fiyatları 115 TL.
*Koleksiyon’daki Faruk Malhan tasarımı olan kırmızı sürahi ile evinizi yeni yıl için renklendirebilirsiniz. Fiyatı 92 TL.
*Ikea’nın kırmızı bilardo topu benzeri mumlarıyla evinizi süsleyebilirsiniz. Fiyatı 8,95 TL.

YENİ YIL PASTALARI
*Özsüt’ün üzerinde Noel Baba şeklinde şekerler bulunan yılbaşı pastası beyaz, bitter ve sütlü çikolata ile hazırlanıyor. Fiyatı 29,90 TL.
*Pelit yeni yıl için Noel Baba ve çamağacı şeklinde şekerleme cupcake’ler hazırladı. Fiyatları 7 TL.

Yeni yıla bir hafta kaldı



O GECE NE İÇSEK?
*Doluca’nın yılbaşı için şişesini yeniden tasarladığı DLC Öküzgözü’nün fiyatı 17,90 TL.
*Chivas Regal 12’nin sınırlı sayıda üretilen metal kutusunu grafik tasarımcı Alex Trochut yeni yıl için yeniden tasarladı. Fiyatı 84,90 TL.
*18’inci yüzyıldan beri Fransa’da üretilen Remy Martin Cognac geleneksel tatlardan hoşlananlar için ideal bir içki. Bardak hediyeli yılbaşı paketinin fiyatı 175 TL.

Bakımlı arkadaşlar için hediyeler
*Sevil Parfümeri yeni yıl için farklı promosyon paketleri hazırladı. Marc Jacobs’un Daisy Woman adlı parfümünün bulunduğu, bozuk para çantası hediyeli paket 159,60 TL, Calvin Klein’in erkek parfümü Eternity Man’in tıraş sonrası bakım kremi içeren paketinin fiyatı 177,65 TL.

ERKEKLER İÇİN
*Giyimden aksesuar ve teknolojiye kadar birçok ürünün satıldığı Tchibo mağazalarında erkekler için farklı ve eğlenceli ürünler var. USB bağlantılı pikabın fiyatı 269,95 TL.
*Mücevher firması Stork’un kişiye özel tasarlanabilen, üzerinde isim yazılı pırlantalı kol düğmelerinin fiyatı 4000 TL.

Ayakkabı indirimde
Desa’nın süet siyah topuklu ayakkabısı yılbaşı gecesi şık bir davete katılacaklar için uygun. Şu an indirimde. Fiyatı 195,30 TL.

Yeni yıla bir hafta kaldı



“İçerideki” klasik
Mendos’un yeni yıl koleksiyonunda bulunan kırmızı saten atlet ve şort takımlarının fiyatı 255 TL.

Yeni yıla bir hafta kaldı


TEKNOLOJİ MERAKLILARINA
*Samsung’un 12 megapiksellik ES25 model kırmızı dijital fotoğraf makinesi anları ölümsüzleştirmek isteyenler için ideal bir yeni yıl armağanı; 139 TL.
*Laptop’unuzu yenilemek için yeni yıl iyi bir fırsat. Vatan Bilgisayar’da satılan Asus Eee PC 1215N’in fiyatı 1045 TL.
*Eğlenceli dakikalar geçirtecek bir hediye almak istiyorsanız Electroworld’deki Nintendo Wii’lere göz atabilirsiniz. Yılbaşı için satışa sunulan kırmızı Wii’lerin fiyatı 399 TL.


Yeni yıla bir hafta kaldı