Basketbol Galatasaray'da yine kriz!

Galatasaray'da yine kriz!

19.01.2015 - 19:27 | Son Güncellenme:

Galatasaray Liv Hospital Basketbol Takımı oyuncuları, paralarını alamamaları gerekçesiyle akşam yapılması gereken idmana çıkmadı.

Galatasarayda yine kriz

Geçen hafta THY Avrupa Ligi'nde zorlu Sırbistan deplasmanında Kızılyıldız Telekom'u yenerek önemli bir galibiyet alan Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı'nda, oyuncular paralarını alamadıkları gerekçesiyle antrenmana çıkmadı.

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü Basketbol Şubesi Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Can Topsakal, NTV Spor'da yaptığı açıklamada, bir yanlışlık olduğunu belirterek, "Bankada bir aksilik oldu. Bir hata yapmışlar. Bunu yarın çözeceğiz. Yanlış anlama olmuş, yarın akşam 5'teki idmana herkes gelecek" dedi.

"Çok üzüldüm ve sinirlendim"

Can Topsakal, oyuncuların 3 aydır alacaklarının verilmediği ve perşembe günü Alba Berlin ile oynanacak Avrupa Ligi maçında da sahaya çıkmayacakları şeklinde iddiaların olduğunun belirtilmesi üzerine, "Oyuncular maaşlarını 2 ay geç alıyorlar ama bunları oyuncularla konuştuk. 2 ay geriden geliyoruz, Galatasaray'ın sorunları var ama her ay ödeme yapıyoruz. Bu ay 1-2 gün gecikme oldu. Takımla yarın 10:30'ta randevumuz var. Bu konuyu bitireceğiz. Benimle temasa geçmemeleri, çok ayıp etmişler. Onlarla konuştum. Çok üzüldüm ve sinirlendim" diye konuştu.

Yazarlar