Ege Daha her şey bitmedi!

Daha her şey bitmedi!

23.02.2017 - 03:18 | Son Güncellenme:

Yeni Teknik Direktörü Atilla Güneş ile çıktığı ilk maçta Aydın deplasmanından 1 puanla dönen KSK, inadını sürdürmeli...

Daha her şey bitmedi

Bülent Buda: Deprem, zelzele dahil, her türlü sorunu yaşayan futbolcuların takımı Karşıyaka. Üçüncü teknik adam, ancak Atilla onların yabancısı değil. Atilla için de benzer durum geçerli. Sorunlu bir haftadan sonra, Aydın’da yenilgiden eşitliğe ulaşıp, öyle bitirmekte başarıdır. Play Off umudu hala sürüyor. Kısa kesip kafa ütülemeyelim. Sabırla bekleyip göreceğiz.

Haberin Devamı

Fatih Tanfer: Yeni Teknik Direktör Atilla Güneş ile çıktığı ilk maçta evinde yenildiği Aydınspor’dan puan aldı. 36 puana sahip Karşıyaka. Play Off’ta oynamak için ilk 5’te olmalısın. Her puan çok önemli. Karşıyaka’nın üst düzeydeki coşkusu, enerjisini bulursa sorun yok. Ancak, yarış çok zor geçecek. Bu hafta ilk 5’ten 4 takım birbirleriyle oynuyor. Kırklarelispor maçında 3 puan şart.

İsmail Özelçinler: Karşıyaka’da yaşananları, olumsuzlukları bilmeyen yok. Camiada, kenetlenmeyle ilgili en ufak bir belirti de yok. Karşıyaka’nın ekonomik açıdan içinde bulunduğu olumsuz ortamda, teknik adam değişikliklerinin takıma bir yarar sağlayacak etki yapması da çok zor. Bu aşamada Karşıyaka için en büyük başarı Play Off’a kalmasıdır. Kısacası, mevcut şartlara baktığımızda, Karşıyaka’yı daha zorlu günler bekliyor.

Haberin Devamı

Mehmet Demirtaş: Sezon başından itibaren soranlar Karşıyaka’nın yakasını bir türlü bırakmadı. Ama daha hiçbirşey de bitmiş değil. Yeni Hoca, yeni şanslar. 11 tane final niteliğinde maç var. Toparlanıp, hedefe kilitlenilmeli. Başarı, inananlarındır. İnanın ve başarın...