Teknoloji Dahili Cortana Tuşunun Yer Aldığı Bilgisayarlar Geliyor

Dahili Cortana Tuşunun Yer Aldığı Bilgisayarlar Geliyor

19.06.2015 - 09:38 | Son Güncellenme:

Windows 10 ile birlikte yaygınlaşması beklenen Cortana, Toshiba markalı yeni bilgisayarlarda çok daha kolay kullanılabilecek... Microsoft tarafından geliştirilen sesli asistan Cortana, Windows 10 ile gelen yenilikler arasında yer alıyor. Windows...

Dahili Cortana Tuşunun Yer Aldığı Bilgisayarlar Geliyor

Windows 10 ile birlikte yaygınlaşması beklenen Cortana, Toshiba markalı yeni bilgisayarlarda çok daha kolay kullanılabilecek... Microsoft tarafından geliştirilen sesli asistan Cortana, Windows 10 ile gelen yenilikler arasında yer alıyor. Windows + C kombinasyonu ile çalıştırılabilecek olan asistana aynı zamanda Toshiba markalı bilgisayarlarda tek tuşla ulaşmak mümkün olacak. Firma, geliştirdiği yeni dizüstü bilgisayarlarına Cortana tuşu ekledi. Bahsettiğimiz bu tuş, Toshiba tarafından hazırlanan C, L, S, Fusion ve Radius modelli bilgisayarlarda yer alacak. İki mikrofon yardımı ile sağlıklı bir şekilde çalışması hedeflenen Cortana, böylelikle sistemin sunduğu kolaylıklardan da faydalanmış olacak. Saydığımız modeller de dahil Toshiba'nın satışa sunacağı tüm bilgisayarlar, Windows 8.1 yüklü halde. Eğer yazılımı ileriye seviyeye taşımak isterseniz 1 yıllık sunulan ücretsiz Windows 10'a yükseltme hakkından faydalanmanız mümkün. Toshiba'nın yakın zamanda satışa sunmayı planlandığı bilgisayarları hakkında bilinen detaylara aşağıdan göz atabilirsiniz. C Serisi Ekran: 15 inç ya da 17 inç İşlemci: AMD veya Intel Bellek: 8 GB'a kadar Depolama Alanı: 1 TB'a kadar Ek Seçenekler:

Haberin Devamı

Dokunmatik Ekran Başlangıç Fiyatı: 395$ L Serisi Ekran: 15 inç ya da 17 inç (Full HD) İşlemci: Daha güçlü Intel veya AMD seçenekleri Bellek: 16 GB'a kadar Ek Seçenekler: Skullcandy ses sistemi, 4K HDMI çıkışı ve aydınlatmalı klavye Başlangıç Fiyatı: 530$ S Serisi Ekran: 15 inç ya da 17 inç İşlemci: Intel Core i7 Bellek: 16 GB'a kadar Depolama Alanı: 2 TB HDD ya da SSD seçenekleri Ek Özellikler: 4K HDMI çıkışı, alüminyum tasarım, 1,600 X 900 çözünürlük (başlangıç seviyesi) Başlangıç Fiyatı: 720$ Fusion Serisi Ekran: 15 inç (360 derece dönme kapasitesine sahip, tablet olarak kullanılabiliyor) İşlemci: Intel Core i5 ya da i7 Bellek: 12 GB'a kadar Depolama Alanı: HDD ya da SSD seçenekleri Ek Özellikleri: 4K HDMI çıkışı, Skullcandy sesi sistemi ve aydınlatmalı klavye Başlangıç Fiyatı: 650$ Radius Serisi: Fusion modellerine benzeyen bu serinin yegane özelliği Best Buy'a özel oluşu. Diğer mağazalar üzerinden satışa sunulmayacak olan Radius serisi, sadece Best Buy noktalarından alıcı bulacak. S serisi ve 17 inçlik L modelleri haricinde diğer tüm saydığımız seriler, 21 Haziran 2015 tarihi itibariyle raflardaki yerlerini alacaklar.