Gündem Dallas’a taş çıkaran karışık bir polisiye

Dallas’a taş çıkaran karışık bir polisiye

30.05.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Antalya’da yılbaşı öncesi otostopla başlayan korku filmi gibi hikayede seksten işkenceye, tecavüzden tehdit ve gasba kadar her şey var.

Dallas’a taş çıkaran karışık bir polisiye

Antalya’da evli ve üç çocuk babası Oktay D. yılbaşı akşamı için kendisine bulduğu iki hayat kadınından memnun olmayınca, aracılık yapan G.Ö. adlı üniversiteli gence tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı.

Haberin Devamı

Madeni yağ satışı yapan Oktay D. (39) geçen aralık ayında Burdur’dan Antalya’ya gelirken otostop yapan üniversite öğrencisi G.Ö.’yü (22) aracına aldı. Ailesi Antalya’da oturan G.Ö. ile sohbet eden Oktay D. yılbaşı akşamı birlikte eğlenmek üzere G.Ö. ile plan yaptı. Plana göre yılbaşı gecesi Oktay D.’nin evinde toplanılacak, iki de hayat kadını getirilecekti.

Oktay D. yılbaşından önce eşi ve iki çocuğunu köye gönderdi. G.Ö. ise arkadaşı H.Y.’yi (22) de yanına alarak, Esra ve Sevim adlı iki hayat kadınıyla birlikte Oktay D.’nin evine gitti.

Silah zoruyla tecavüz

Evde Oktay D.’nin oğlu B. (16) ve ayakkabı imalatçısı arkadaşı Mehmet Ç. (33) de vardı. Eve gelen kadınlardan memnun kalmayan Oktay D., iddiaya göre G.Ö.’ye silah zoruyla tecavüz etti. Arkadaşı Mehmet Ç.’ye de oral seks yaptırdı.

Haberin Devamı

Oktay D. G.Ö.’nün arkadaşı H.Y.’yi de dövüp soğuk su altında işkence yaptı. Yılbaşı gecesinin masrafı olarak G.Ö. ile H.Y.’den 2 bin lira isteyen Oktay D. “Bu parayı vermezseniz sizi öldürür, cesedinizi köpeğime yedirtirim” diyerek iki genci korkuttu. Ertesi gün iki gencin telefonlarını 500 liraya sattırıp parasını alan Oktay D. G.Ö.’ye “Bana kız bulacaksın” diyerek tehdit etti. Bunun üzerine G.Ö. tiyatroya merakı olan kız arkadaşı D.S.’yi (16), tiyatro oyunu için oyuncu arandığı bahanesiyle görüşmeye çağırdı.

Ağır Ceza’da dava açıldı

Bu öneriyi kabul etmesi üzerine D.S.’nin bulunduğu adrese, Oktay D.’nin arkadaşı İsmail Ö. otomobille gönderildi. D.S. Oktay D.’nin evine götürüldü. Oktay D. D.S.’ye bir odada zorla oral seks yaptırdı, ardından kızı bıraktı.

D.S.’nin başından geçenleri annesi H.A.’ya anlatması üzerine durum ortaya çıkınca Oktay D. oğlu B.D. Mehmet Ç. İsmail Ö. H.Y. ve G.Ö. hakkında soruşturma başlatıldı. Oktay D. ile Mehmet Ç. tutuklanırken, İsmail Ö. hakkında ise yakalama kararı çıkartıldı.

Sanıklar hakkında yağma, cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, hakaret, nitelikli cinsel saldırı, ruhsatsız ateşli silah ve mermileri satın alma ve bulundurma gibi suçlardan Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

Haberin Devamı

Suçlamaları kabul etmedi

Önceki gün görülen duruşmada suçlamaları kabul etmeyen Oktay D., G.Ö. ile otostop yaparken tanıştığını belirterek “Kendisine telefon numaramı verdim. Oğlum B.’nin deri döküntüsü yapan ala hastalığı var. Bu hastalığa cinsel ilişkinin iyi geldiğini duymuştum. Bu nedenle Mehmet ve oğlum için iki kadının gelmesine izin verdim. Tutuklu sanık Mehmet Ç. ise kendisinin suçsuz olduğunu belirtti. Mahkeme, duruşmayı erteledi.