Oyun Dunyasi Dead or Alive: Last Round, Xbox One’ı Sevmedi

Dead or Alive: Last Round, Xbox One’ı Sevmedi

24.02.2015 - 12:19 | Son Güncellenme:

Birbirinden güzel ve karizmarik karakteri kontrol ettiğimiz Dead or Alive 5 Last Round, Xbox One platformlarında teknik sorunlar yaşıyor. Team Ninja'nın geliştirdiği Dead or Alive: Last Round, 20 Şubat tarihinden itibaren PS3, PS4, Xbox One ve Xbox 360 platformlarında piyasaya çıktı. PC tarafında ise 30 Mart tarihinde görülecek.

Dead or Alive: Last Round, Xbox One’ı Sevmedi

Birbirinden güzel ve karizmarik karakteri kontrol ettiğimiz Dead or Alive 5 Last Round, Xbox One platformlarında teknik sorunlar yaşıyor.

Team Ninja’nın geliştirdiği Dead or Alive: Last Round, 20 Şubat tarihinden itibaren PS3, PS4, Xbox One ve Xbox 360 platformlarında piyasaya çıktı. PC tarafında ise 30 Mart tarihinde görülecek.

Reddit ve GameFAQ da dahil olmak üzere birçok noktada Dead or Alive: Last Round’un teknik sorunları hakkında içerikler yayımlanmakta. Bazı oyuncular daha oyunun tanıtım yerinde bile Dead or Alive: Last Round’un takıldığını ve hatta oyun içerisinde de tam performansı göremediklerini belirtiyorlar. Ayrıca bu sorunların tamamı, şimdilik sadece Xbox One platformlarında görülüyor.

Team Ninja’nın yaptığı açıklamaya göre oyuna yakın zamanda bir düzeltme yaması gelmesi bekleniyor.

İşte Dead or Alive: Last Round’un sorunlarının yayımlandığı birkaç video.