Gündem Deli Gönül 10. bölüm fragmanı yayınlandı!

Deli Gönül 10. bölüm fragmanı yayınlandı!

27.08.2017 - 10:55 | Son Güncellenme:

Deli Gönül 9. yeni bölümüyle Pazartesi akşamı ekrana geldi. Sevilen dizi Deli Gönül son bölümde Fatmanur, Ahmet'in çok fazla üzerine gelmesi üzerine kendini korumak için başında şişe kırdı. Fatmanur, yaptığından dolayı korku ve paniğe kapılınca Mehmet Hoca'yı aradı. Deli Gönül'ün merakla beklenen 10. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Deli Gönül 10. bölüm fragmanı yayınlandı

Deli Gönül 9. son bölümüyle Pazartesi akşamı ekrana geldi. Deli Gönül 9. yeni bölümünde Kadir'in hasta olan kızı yaşasın diye Fatmanur aşkında vazgeçmek zorunda kalıyor, Kadir ise tüm bu olanlara anlam veremiyor. Yaşananlardan dolayı çok üzgün olan Fatmanur'un üstüne çok fazla giden Ahmet, Fatmanur tarafından başında şişe kırılarak etkisiz hale getiriliyor. Olayın şoku ile Kadir'i arayan Fatmanur, telefonda Ahmet'i öldürdüğünü Kadir'e söylüyor. Peki Deli Gönül 10. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Haberin Devamı

DELİ GÖNÜL 10. BÖLÜM FRAGMAN

DELİ GÖNÜL 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANLARI

Fatmanur’un ihaneti ile yıkılan Kadir, bir yandan bunun nedenlerini sorgularken, diğer yandan kızının iyileşmesi ile teselli bulacaktır. Fatmanur olmasa da, Antakya’ya dönme kararı alan Kadir, beklenmeyen bir gelişme ile karşı karşıya kalacaktır.Fatmanur’un, Türkan ile yaptığı anlaşmaya sadık kalabilmek için yaptıkları, ona büyük bir ızdırap verecektir. Kadir’i inandırmak için Ahmet’e gösterdiği yakınlık, Ahmet tarafından yanlış anlaşılınca kendini köşeye sıkışmış hissedecektir. Ahmet her ne kadar Fatmanur’un davranışlarından öncelleri şüphe etse de, aşık olmanın verdiği heyecan ile bunları görmezden gelmeye çalışacak, her şeyi yoluna koyduğunu düşündüğü anda, edindiği bilgi bütün dengesini bozacaktır. Şafak, Selim’in hayatının detaylarını öğrendikçe, rekabet sınırlarını zorlayacak fakat verdiği kararlar arkadaşlarının ondan uzaklaşmasına sebep olacaktır. Nihat, Kasım’a ulaşamadığı için girdiği çıkmazdan kurtulmanın yollarını ararken, yaşanan gelişmeler onu daha fazla risk almaya ve hiç istemediği bir ortaklığa zorlayacaktır.

Yazarlar