Gündem Demet Akalın - Demet Şener Kutluay haberlerine şok açıklama!

Demet Akalın - Demet Şener Kutluay haberlerine şok açıklama!

15.04.2016 - 10:49 | Son Güncellenme:

Demet Şener Kutluay'ın geçenlerde Demet Akalın sorusuna verdiği cevap sosyal medyayı sallamıştı. Demet Akalın resmi hesabından Demet Akalın - Demet Şener haberlerine çok sert tepki gösteri. İşte Demet Akalın - Demet Şener haberlerine Demet Akalın'ın verdiği cevaplar...

Demet Akalın - Demet Şener Kutluay haberlerine şok açıklama

Demet Şener Kutluay'ın Demet Akalın sorusuna cevabı, Akalın'ı çileden çıkardı. Ünlü şarkıcı sosyal medyadan soruyu soran muhabire de tepki gösterdi.Annesi Naime Şener’le birlikte Arnavutköy’de görüntülenen Demet Şener Kutluay’a, muhabirin “Demet Akalın ile barışmayı düşünür müsünüz?” sorusuna; Kutluay; “Hangi Demet? Ben onu hiç tanımadım ki” cevabı verdi. Haberlerin gazetelerde yayınlanmasından sonra Demet Akalın, sosyal medyadan ateş püskürdü.

MAGAZİN KAHRAMANI!!!

Demet Akalın - Demet Şener Kutluay haberlerine şok açıklama

BAYILIYORMUŞUZ!!!

Demet Akalın - Demet Şener Kutluay haberlerine şok açıklama

KOCAMDAN UTANIYORUM!!!

Demet Akalın - Demet Şener Kutluay haberlerine şok açıklama

DEMET AKALIN KİMDİR?

Demet Akalın Kurt (d. 23 Nisan 1972), Türk şarkıcı, eski oyuncu ve eski manken. Gölcük'te doğdu ve ilköğretim ile lise öğrenimini burada tamamladı. Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi'nden mezun oldu.Üniversite eğitimi almamıştır.Annesinin desteği ile mankenlik kursuna başladı. 1996-2004 yılları arasında albümler ve hitler çıkardı. 2004 yılında çıkardığıBanane albümünde bulunan "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödüllerinden "Yılın Şarkısı" ödülünü aldı. 2006 yılında Kusursuz 19 albümünü çıkardı. Albüm 147.000 kopya sattı ve MÜ-YAP'tan altın ödül aldı. Aynı yıl Kral TV Video Müzik Ödüllerinde "Afedersin" ile "En İyi Pop Kadın Sanatçı" ve "Yılın Şarkısı" ödüllerinin sahibi oldu. Türkçe Top 20 listesinde "Afedersin" ile 7 hafta ve albümün ikinci teklisi "Herkes Hak Ettiği Gibi Yaşıyor" ile de 1 hafta olmak üzere, 2006 yılının en uzun süre zirvede yer alan sanatçısı oldu. 2013'te Türkiye Müzik Ödülleri'nde Türkan şarkısıyla "En İyi Şarkı" ödülünü almıştır.2015 (30 Aralık)'ta DMC tarafından Altın Plak Ödülü kazanmıştır.