Manisa DEMİRCİ’DE AYAĞINI MAKİNEYE KAPTIRAN VATANDAŞ, HAVA AMBULANSIYLA HASTANEYE SEVK EDİLDİ

DEMİRCİ’DE AYAĞINI MAKİNEYE KAPTIRAN VATANDAŞ, HAVA AMBULANSIYLA HASTANEYE SEVK EDİLDİ

15.04.2015 - 20:47 | Son Güncellenme:

.

DEMİRCİ’DE AYAĞINI MAKİNEYE KAPTIRAN VATANDAŞ, HAVA AMBULANSIYLA HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Manisa’nın Demirci ilçesinde bir kişi, bahçe sürerken ayağını çapa motoruna kaptırdı. Ağır yaralanan vatandaş, hava ambulansı ile Manisa Celal Bayar Üniversite Hastanesi’ne sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, Demirci ilçesi Mahmutlar Mahallesi yolu üzerinde Oyukarkası Kumluk mevkiinde Cafer Yücel (40) isimli vatandaş, ayağını çapa motoruna kaptırması sonucunda ağır yaralandı. Yücel’in bağrışlarına koşan çevredeki vatandaşlar, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdiler.
Kısa sürede olay yerine ulaşan Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE), 112 Sağlık ve itfaiye ekipleri yaklaşık yarım saat süren bir çalışma sonucunda sol ayağı çapa motoruna dolanan Yücel’i kurtarmayı başardılar. Yücel, sağlık ekipleri tarafından Demirci Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Cafer Yücel’in Demirci Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalesinde, sol ayağından ağır şekilde darbe aldığı ve durumunun ağır olması sebebiyle 112 komuta merkezinden hava ambulansı talep edildi. Yücel, Turgut Özal çim sahasına iniş yapan hava ambulansı ile Manisa Celal Bayar Üniversite Hastanesi’ne sevk edildi.