Gündem Deniz, kum ve akustik müzik

Deniz, kum ve akustik müzik

22.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ferman Akgül’ün hayata geçirdiği Unplugged Music Festival Alaçatı’da Göksel, Mirkelam ve Ceza’nın aralarında olduğu isimler ağustosta sahneye çıkacak

Deniz, kum ve akustik müzik

Türkiye’de organize edilen ilk akustik müzik festivali olma özelliği taşıyan Ford Unplugged Music Festival Alaçatı’nın sanatçı listesi önceki akşam gerçekleşen basın buluşmasıyla açıklandı. Kenan Doğulu, Nükhet Duru, Jehan Barbur ve Silverliners, Göksel, Mirkelam, Ceza, maNga, Mabel Matiz ve Suzan Kardeş festivalde sahnede olacak.

Endüstriye taze kan

Müzisyen Ferman Akgül’ün öncülüğünde yapılan festival 26 ve 27 Ağustos’ta Alaçatı Beach Resort’te gerçekleşecek. “Uzun senelerden bu yana en büyük hayalim yeni yeteneklerin ve müziğin saflığının öne çıktığı bir festival yaratmaktı” diyen Akgül şunları ekledi: “Açıkladığımız isimlerle Türkiye’de yeni bir müzik dönemi tarihi yazdığımızı düşünüyorum. Başta Ford olmak üzere; bu festivale ilk baştan beri inanan tüm partnerlerimize teşekkür ederim. Ülkemizde son seneler; iptal olan konser ve festivallerden dolayı Türk müzisyenler ve fanları için zorlu zamanlardı; ancak bu festival sayesinde canlı müzik endüstrisine gelen bu taze kanın hepimiz için yeni umutlar yeşerttiğini görüyorum.” Ford Unplugged Music Festival, Ferman Akgül’ün kurucusu olduğu 06 Records tarafından organize ediliyor.