Giresun Yeşilgiresun Belediyespor Başkan Yardımcısı Güneş:

Yeşilgiresun Belediyespor Başkan Yardımcısı Güneş:

24.11.2016 - 15:40 | Son Güncellenme:

"Hedefimiz, Anadolu Efes karşısında parkeden galip ayrılarak ligdeki çıkışımızı sürdürmek"

Yeşilgiresun Belediyespor Başkan Yardımcısı Güneş:

GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 8. haftasında, 27 Kasım Pazar günü Anadolu Efes ile deplasmanda karşılaşacak Yeşilgiresun Belediyespor'da, kulüp başkan yardımcısı Sertaç Güneş, rakiplerini yenerek çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde son 3 maçı kazanarak çıkış yakaladıklarını belirtti.

Anadolu Efes maçına da galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını kaydeden Güneş, şöyle devam etti:

"Sezona 7 maçta 5 galibiyet alarak başladık. Özellikle de son 3 maçımızı kazanarak çok ciddi çıkış içerisindeyiz. Hafta sonu deplasmanda Türkiye ve Avrupa'nın önemli takımlarından birisi olan Anadolu Efes ile karşılaşacağız. Rakibimizin gücünü biliyoruz. İyi hazırlanarak, kazanmak için deplasmana gideceğiz. Hedefimiz, bu karşılaşmada da parkeden galip ayrılarak ligdeki çıkışımızı sürdürmek."

İlerleyen haftalarda alınan sonuçlara göre hedeflerini yeniden belirleyebileceklerini ifade eden Sertaç Güneş, "Sezona ligde kalma hedefiyle girmiştik. Geride kalan 7 haftada alınan 5 galibiyet bizi yeni hedefler yolunda ilerlememiz için umutlandırdı. Gelecek haftalarda alınabilecek başarılı sonuçlara göre çıtayı yükseltebilir, play-off ya da daha büyük hedefler peşinde koşabiliriz." diye konuştu.