Ege Denizlispor’da düşüş sürüyor

Denizlispor’da düşüş sürüyor

27.04.2017 - 02:49 | Son Güncellenme:

Bülent Buda: Şanlıurfa yenilgisi yıkıcı bir travmaydı. O kadar kolay gol yediler, o denli kolay teslim oldular ki. Tam 4 gol gerçekten şaşırtıcı. Dondum kaldım. Resmen yürüdüler. Manisa’da da tersi oldu. Yine yenildiler ama bu kez en azından savaştılar. İlk yarıyı önde kapamış, Manisaspor basıyor. Denizlispor, kaptığı toplarla ve hızlı çıkış ataklarla sayısız pozisyon üretebilirdi. Ancak geriye yaslanıp, rakibini beklersen başına gelecek budur.

Denizlispor’da düşüş sürüyor

İsmail Özelçinler : Futbolun cilvesi bu işte. Sahadan en az bir puanla ayrılacak derken, maçın uzatma dakikalarında ve son saniyesinde yediği golle, sahadan puansız ayrıldı Denizlispor. Kısacası, özellikle deplasmanlarda aldığı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çeken Denizli, bu kez hüsrana uğradı.

Haberin Devamı

Fatih Tanfer: Denizlispor yediği golden 2 dakika sonra Manisa defansının ve kalecisinin ortaklaşa yaptığı hata sonrası Taha ile beraberliği sağladı. Kendi alanına kapanıp, kontraatağa hızlı çıkan Ziya, Kappel ve Yasin ile etkili oldu. Manisaspor’un defansının merkezinin yaptığı hatalarla bir çok da pozisyon buldu. 2. yarıyla beraber anlamsız bir şekilde kendi alanına yaklaştı. Savunmayı öne çıkarmadı. Kısaca kaderini bekledi. Oynadığı oyunla en az 1 puan hakkıydı. O puanı alsa ligde konumu dahada rahatlayabilirdi.