İstanbul DEPRESYON HEM CİLDİMİZİ HEM RUHUMUZU ETKİLİYOR

DEPRESYON HEM CİLDİMİZİ HEM RUHUMUZU ETKİLİYOR

14.11.2015 - 11:21 | Son Güncellenme:

.

DEPRESYON HEM CİLDİMİZİ HEM RUHUMUZU ETKİLİYOR

Este Sense Kozmetik Dermatoloji Kliniği Kurucusu Türkan Sezer, depresyonun hem cildi hem de ruhu etkilediğini söyledi.
Sezer, son yıllarda yapılan araştırmalarda Türk insanının depresyona yatkın olduğunu ve günümüzde her 3 kişiden birinin depresyon nedeni ile anti-depresan tedavisi gördüğünün açıklandığını belirtti.
Türkan Sezer; depresyon ve anti-depresanların cilt üzerinde oluşturduğu hasarlarla ilgili şunları söyledi: “Türk insanı diğer milletlere göre daha duygusal bu sebeple yaşadığımız her duygusal çıkmazda depresyona girebiliyoruz. Mutsuzluluğa bağlı cilt çökükleri, elastikiyet kaybı, göz altındaki mor halkalar için uyguladığımız ‘panzehir bakımı’ ile cilt üzerindeki bu olumsuzlukları tedavi ediyoruz”.
“Cilt üzerinde yaşanan bu 3 sorundan 3 seanslık panzehir bakımı ile kurtulmanın yolu ise çok basit” diyen Sezer düzeni yapılan bu bakım sayesinde 3 hafta sonra cildin kendini yenilediğini kaydetti. Sezer, “Kullandığımız nano-teknolojik ürünler sayesinde kısa sürede büyük etkiler alıyoruz. Cildin gençleşip güzelleşmesi kişinin motivasyonunun artıyor ve kişiyi mutlu ediyor. Bu durumun psikolojimizdeki olumlu etkisi tartışılmaz” diye konuştu.

Yazarlar