Oyun Dunyasi Destiny, Günlük 3.2 Milyon Oyuncu İle Gurur Duyuyor

Destiny, Günlük 3.2 Milyon Oyuncu İle Gurur Duyuyor

15.10.2014 - 00:23 | Son Güncellenme:

Piyasaya çıkmasından bir ay sonra Bungie ve Activision, Destiny’de günlük 3.2 milyon kişinin oynadığını açıkladılar.

Destiny, Günlük 3.2 Milyon Oyuncu İle Gurur Duyuyor

Günlük 3.2 milyon oyuncu demek, Halo 3 ve Halo: Reach oyunlarının toplam online oyuncuları kadar kişi anlamına geliyor. Açıklanan diğer istatistiklerde, her oyuncunun günde ortalama 3 saat kadar oynadığı ve yaklaşık 21 kere oyuna girdiği (haftada yaklaşık 5 gün birer kere gibi) bilgileri verildi.

Haberin Devamı

Oyun basınından gelen çeşitli olumsuz yorumlara rağmen her gün 3.2 milyon kişinin Destiny oynuyor olması oldukça etkileyici bir rakam. Halbuki Destiny çıktığı günden beri oyunun genel olarak sıkıcı ve özel olarak da görevlerin epey sıkıcı olması, çok oyunculu maçların eğlenceli olmaması, gezilen dünyaların yeterince geliştirilmemiş olması gibi tonla eleştiri aldı.

Ama tabii Activision’ın Destiny’yi henüz hareketlenmeye başlamamış sonbahar oyun sezonundan önce çıkartmış olması ve henüz onunla sağlam rekabete girecek ve oyuncuların kalbini kazanacak pek fazla yeni oyun olmaması, oyunun yoğun ilgi görmesinin sebeplerinden biri. Eğer bir iki ay içinde sıkılacak olursanız, Aralık gibi de ilk eklenti paketinin geleceğinden bahsediliyor.

Haberin Devamı

Buradan izlenebilir.