Gündem DGS ek yerleştirme tercih işlemleri bugün başlıyor! İşte DGS boş kontenjanları...

DGS ek yerleştirme tercih işlemleri bugün başlıyor! İşte DGS boş kontenjanları...

24.10.2017 - 16:31 | Son Güncellenme:

DGS ek yerleştirme tercih işlemleri bugün itibariyle başlıyor. ÖSYM'nin resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda; DGS ek yerleştirme tercih işlemlerinin 25-30 Ekim tarihleri arasında yapılacağını açıklandı. Peki DGS ek yerleştirme tercih işlemleri nasıl ve nereden yapılacak? Ek yerleştirmelerine dair genel bilgiler ve tablolar haberimizde yer alıyor.

DGS ek yerleştirme tercih işlemleri bugün başlıyor İşte DGS boş kontenjanları...

DGS ek yerleştirme tercih işlemleri için geri sayım başladı. ÖSYM tarafından bugün yapılan duyuruda DGS ek yerleştirme tercih işlemlerinin 25-30 Ekim tarihleri arasında başlayacağı bilgisi adaylar ile paylaşıldı. DGS ek yerleştirme tercih işlemleri ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaptıktan sonra gerçekleştirilebilecek.

Haberin Devamı

2017-DGS: Ek Yerleştirme Tercih İşlemleri

2017-DGS Ek Yerleştirme tercih işlemleri 25 – 30 Ekim 2017 tarihleri arasında aday tarafından, bireysel olarak, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden TC kimlik numaraları ve şifreleri kullanılarak elektronik ortamda yapılacak olup posta ile Merkezimize gönderilen veya elden verilen tercihler işleme alınmayacaktır. 2017-DGS Ek Yerleştirme ile ilgili tablolar ve diğer bilgiler, aşağıdaki bağlantılarda sunulmuş olup tercihte bulunacak adayların bu bilgileri dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Adaylara saygıyla duyurulur.

2017-DGS Ek Yerleştirme İle İlgili Genel Bilgiler ve Tablolar