Gündem Direksiyon sınavından kalınca müdürün yanağını ısırdı

Direksiyon sınavından kalınca müdürün yanağını ısırdı

01.05.2016 - 13:26 | Son Güncellenme:

#A #B #C

Antalya'da ehliyet almak isteyen bir kişi, direksiyon sınavını geçemedi. Sürücü kursuna giden aday öğretmenine sopayla saldırdı, kurs müdürünün yanağını ısırıp yaraladı.

Direksiyon sınavından kalınca müdürün yanağını ısırdı

Antalya'da direksiyon sınavında başarısız olduğunu öğrenince sinirlerine hakim olamayan M.Y, kursun müdürü N.A.’yı yüzünden ısırıp yaraladı.

Haberin Devamı

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Kepez İlçesi, Kuzeyyaka Mahallesi’nde meydana geldi. Şelale Sürücü Kursu’nda ehliyet almak için kursa giden M.Y., yazılı sınavı geçtikten sonra direksiyon sınavına girdi. Üst üste hata yapan M.Y., sınavı geçemedi.

Sınavı geçemediğini öğrenince sinirlerine hakim olamayan M.Y, sürücü kursuna gitti. Burada direksiyon öğretmeni H.D.’ya sopayla saldıran M.Y, bağırmaya devam etti.

Gürültü üzerine araya girmeye çalışan kursun müdürüne de saldıran M.Y, daha sonra yüzünü ısırıp yaraladı. Ardından kaçmaya çalışan M.Y., olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı.

Yüzünden ısırılan kursun müdürü N.A. ise tedavi için Sema Yazar Semt Polikliniği’ne, ardından ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.