Gündem Diriliş Ertuğrul 122. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni sezon başlıyor!

Diriliş Ertuğrul 122. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni sezon başlıyor!

03.11.2018 - 10:55 | Son Güncellenme:

TRT 1 ekranında yayınlanan fenomen dizi Diriliş Ertuğrul 122. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 5. sezonu ile ekrana gelecek olan Diriliş Ertuğrul dizisinde yeni sezonun başlayacağı tarihi merak edenlere sevindiren haber geldi. İşte Diriliş Ertuğrul yeni sezon başlangıç tarihi...

Diriliş Ertuğrul 122. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Yeni sezon başlıyor

TRT 1'de ekrana gelen Diriliş Ertuğrul, hayranlarına müjdeyi verdi. Bu hafta başlıyor. İşte Diriliş Ertuğrul 122. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'un merakla beklenen 5. sezon başlama tarihi belli oldu. Metin Günay'ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizi 7 Kasım Çarşamba günü TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YAPIMCISINDAN BURAK ÖZÇİVİT AÇIKLAMASI

Mehmet Bozdağ, "Dünyanın pek çok bölgesinde, 65'ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen 'Diriliş Ertuğrul' dizisi, 2019-2020 sezonunda izleyicisiyle 'Diriliş Osman' konseptiyle buluşacak" dedi.

Başarılı yapımcı, "Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede 'Osman' karakterine ise Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 122. BÖLÜM FRAGMANI