Gündem Diriliş Ertuğrul 61. bölüm sezon finalinde şoke eden sahne! - İzle

Diriliş Ertuğrul 61. bölüm sezon finalinde şoke eden sahne! - İzle

07.06.2016 - 09:17 | Son Güncellenme:

Diriliş Ertuğrul dizisi Trt 1 ekranlarında seyirciyle buluştu. Heyecanın dorukta olduğu Diriliş Ertuğrul 61. bölüm sezon finali izleyenleri ekrana kilitledi. Dizide beklenmedik olaylar yaşandı. Kardeşler arasında gerginlik arttı. İşte Diriliş Ertuğrul 61. son bölüm ve dahası...

Diriliş Ertuğrul 61. bölüm sezon finalinde şoke eden sahne - İzle

Yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın yazdığı, başrollerini Engin Altan Düzyatan,Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Didem Balçın, Osman Soykut, Uğur Güneş, Hülya Darcan, Evrim Solmaz ve Mehmet Çevik'in paylaştıkları televizyon dizisi Diriliş Ertuğrul 61. son bölümü ve detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 61. BÖLÜM SEZON FİNALİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Diriliş “Ertuğrul”un 61.Bölümünde Ertuğrul, yaşanan hengâmede yaralanan ağabeysini obaya getirmiştir. Sungur Tekin’in yaralanması Kayı otağında tansiyonu daha da yükseltir. Gündoğdu, bütün olanlardan Ertuğrul’u sorum tutar. Tüm yaşananlara, kendilerini dinlemeyen Ertuğrul’un neden olduğunu söyler. İki kardeş arasında sert bir tartışma çıkar. Bu sert tartışmanın üstüne Hayme’nin gelmesi olayı daha da büyütmüştür. Sungur Tekin’in yaralandığını öğrenen Hayme adeta yıkılır. Bu durum bütün iplerin kopmasına neden olmuştur.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 61. BÖLÜM FRAGMANI

Nice vakittir Süleyman Şah’ın evlatları arasında yaşananlar, artık durdurulamaz bir hale gelmiştir. Gündoğdu, annesine rest çekerek beylik seçimi için toyu toplamasını ister. Hayme, oğlunun bu isteğini kabul eder. Gündoğdu, Kayılar’a Bey seçilerek hem Ertuğrul’u durduracağını hem de obasını bütün tehlikelerden kurtaracağını planlar. Ancak, Ertuğrul’ da Kayılar’a bey olmak için aday olmuştur. Her iki kardeş de sıkı bir seçim çalışması yaparlar. Toyda yapılan seçimle Gündoğdu Kayılar’ın yeni beyi seçilir. Bu yaşananların üzerine Ertuğrul artık birlikte yaşamalarının mümkün olmadığını söyler. Ertuğrul kendisine inananlarla birlikte Bizans sınırına göç edeceğini açıklayarak toydan ayrılır. Hayme’nin bütün çabalarına rağmen Ertuğrul bu kararından dönmez. Ayrılık için çalışmalar başlamıştır.

Diriliş Ertuğrulda bu hafta; Ertuğrul’la, annesinin vedasında neler yaşanacak? Sungur Tekin alp başı olarak Ertuğrul’un alpları da götürmesine izin vermemesine Ertuğrul’un tepkisi ne olacak? Akça Bey’in Ertuğrul’a oynadığı oyun nedir? Göç kervanını nasıl bir tehlike bekliyor? Halime’yi hangi olay yıkar? Bütün bu soruların cevabı Diriliş 61. Bölümde yanıt bulacak.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL OYUNCULARI

Engin Altan Düzyatan – Ertuğrul
Kaan Taşaner – Gündoğdu
Hülya Darcan – Hayme Ana
Esra Bilgiç – Halime
Didem Balçın – Selcan
Burcu Kıratlı – Gökçe
Cengiz Coşkun – Turgut Alp
Cavit Çetin Güner – Doğan Bey
Nurettin Sönmez – Bamsı Beyrek
Osman Soykut – İbn-i Arabi
Fahri Öztezcan – İlyas Fakih
Arda Anarat – Dündar
Burak Temiz – Yiğit Alp
Gökhan Karacık – Derviş
Celal Al – Abdurrahman

Diriliş Ertuğrul 61. bölüm sezon finalinde şoke eden sahne - İzle


ENGİN ALTAN DÜZYATAN DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan diziden ayrılacağı iddia edildi. Diriliş Ertuğrul’un başrol oyuncusu engin altan Düzyatan, dizinin yeni sezonundan sonra kadrodan çıkacağı öğrenildi.

Engin Altan Düzyatan’ın TRT’de ekrana gelen Diriliş Ertuğrul dizisindeki rolünün önümüzdeki sezon sona ereceği ve Engin Altan'ın diziden ayrılacağı iddia edildi. Düzyatan, yönetmenliğini Mete Sözer’in üstlendiği ve cem davran, İlyas Salman, Açelya Devrim Yılhan ve Meral Çetinkaya gibi oyuncuların dikkat çektiği yeni filminin basın gösteriminde Kanyon’da yerini aldı.