Gündem Diriliş Ertuğrul 80. bölüm fragmanında Ertuğrul, yeni bir savaşa başlıyor!

Diriliş Ertuğrul 80. bölüm fragmanında Ertuğrul, yeni bir savaşa başlıyor!

09.03.2017 - 12:41 | Son Güncellenme:

Diriliş Ertuğrul dizisinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Türlü entrikalarla dolu senaryosu ile izleyiciyi kendine hayran bırakan Diriliş Ertuğrul 80. bölüm fragmanında Ertuğrul Bey alplerini yeni bir savaşa hazırlıyor. Son bölümde Bamsı'nın dönüş yolunda saldırıya uğramasının ardından izleyenleri Bamsı diziye veda etti mi sorusunun yanıtını merak etmeye başladı. Diriliş Ertuğrul 80. yeni bölümü ile 15 Mart Çarşamba akşamı TRT 1'de...

Diriliş Ertuğrul 80. bölüm fragmanında Ertuğrul, yeni bir savaşa başlıyor

TRT'nin dün gece yetmiş dokuzuncu bölümü ile ekrana gelen fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul, tüm kategorilerde izlenme rekorlarını kırarak, birinciliği göğüsleyip zirveye adını tekrar yazdırdı. Diriliş Ertuğrul'un son bölümünde Bamsı ile eski bizans komutanı TEO'un arasındaki büyük kavga soluk soluğa izlendi. Hemen ardından yayına giren Diriliş Ertuğrul 80. yeni bölüm fragmanı ise izleyiciyi heyecanlandırdı.

Haberin Devamı

Yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Hülya Darcan, Cengiz Coşkun, Cavit Çetin Güner, Nurettin Sönmez, Ayberk Pekcan'in yanı sıra sonradan katılan Kürşat Alnıaçık, Burçin Abdullah ve Çağdaş Onur Öztürk gibi isimlerin yer aldığı dizi Diriliş Ertuğrul, 80. yeni bölümü ile 15 Mart Çarşamba akşamı TRT'de ekrana gelecek.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 80. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Tüm hafta boyunca konuşulan "Bamsı, düştüğü zindandan nasıl kurtulacak?" sorusunun cevabına ulaşılan son bölümde, Vasilyus'un evlilik teklifine evet diyen Helena, Bamsı'nin serbest bırakılmasını ister. Bunun üzerinden zindan çıkarılan Bamsı, Helena ile ilgili gerçekleri öğrenince büyük hayal kırıklığı yaşar. Yeni bir oyun içinde olan Vasilyus ise Bamsı ile aynı hücreyi paylaşan eski bizans komutanı TEO'ya bir görev verir.

Haberin Devamı

Geçmişte yaşadığı olaylardan dolayı acı çekmek için kendi kendini mahkum eden TEO, intikam için Bamsı'yı hedef seçer. Zindan çıkışında Bamsı'nın peşine düşen TEO, onu dağlık bir ormanda kıs kıvrak yakalar. Büyük bir kavgaya tutuşan Bamsı ile TEO yaralanır. En sonunda bitkin düşen Bamsı, TEO'nun son hamlesiyle yere düşer. Dizinin son bölümünden sonra yayına giren Diriliş Ertuğrul 80. yeni bölüm fragmanında "Bamsı öldü mü?" sorunun yanıtı merak edildi.

Hanlı Pazar'ı almak için türlü oyunlar içinde olan Vasilyus ise Aslıhan'ı kullanarak Saadetin Köpek ile anlaşmaya çalışır. Bu durumu Ertuğrul'a anlatan Sadettin Köpek, Vasilyus'a bir ders verirler.

Aslıhan'ın yerini tesbit eden Ertuğrul, Hanlı Pazar'da Vasilyus ile yüzleşince tüm dengeler değişir. Amacına ulaşamayan Vasilyus, Diriliş Ertuğrul 80. bölümünde nasıl bir yol izleyecek?