Gündem Diriliş Ertuğrul'da Aliyar bey öldü mü? 88. yeni bölüm fragmanında...

Diriliş Ertuğrul'da Aliyar bey öldü mü? 88. yeni bölüm fragmanında...

10.05.2017 - 14:52 | Son Güncellenme:

Diriliş Ertuğrul'un dün akşam ekrana gelen son bölümünde Sultan'ın Nikea'daki gözü ifşa oldu. Onu kurtarmaya gelen Aliyar ve Ertuğrul, Vasilius'un tuzağına düştü. Aliyar vurulurken ölüp ölmeyeceği merak ediliyor. Dizide Ebu Mansur adı altında gizli gizli dolaşan tüccar ise Ertuğrul ve Vasilius'u adım adım izliyor. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Diriliş Ertuğrul heyecan dolu son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul 88. yeni bölümünde Ertuğrul ile tüccar Ebu Mansur karşı karşıya gelecek...

Diriliş Ertuğrulda Aliyar bey öldü mü 88. yeni bölüm fragmanında...

Ekranların sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul son bölmüyle dün akşam izleyiciyi ekrana kilitledi.. Tiyatro oyunu için Yunanistan’a yerleşen ve geçtiğimiz gün Yunan sevgilisi ile samimi pozlar veren 44 yaşındaki Burak Hakkı, uzun bir aranın ardından Diriliş Ertuğrul dizisinde seyircinin karşısına çıktı. 'Ebu Mansur' olduğunu öğrenilen karakteri, ünlü oyuncu Burak Hakkı canlandırdı. Diriliş Ertuğrul dizisi son bölümünde Ertuğrul, yeni bir düzen kurma peşinde. Kaleye girmek için yeni planlar kurarkan Nikea'dan gelen mesaj tüm dengeleri altüst edecek. Sultan'ın Nikea'daki gözü ifşa oluyor. Ertuğrul'a bir mesaj gönderdi. Son bölüm sonrası Diriliş Ertuğrul 88. bölüm fragmanı yayınlandı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 88. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 87. BÖLÜM ÖZETİ

Diriliş Ertuğrul dizisinde Ural hain beylerle bir olup son kozunu oynayarak obasını almak üzere harekete geçmiştir… Vasilius ise Ural’a destek sözü vermiştir. Birlikte Çavdar obasına darbe yapmaya giderlerken, yaptığı hata neticesinde obayı terk eden Dündar onları görmüş ve bu durumu Ertuğrul Bey’e iletmiştir. Ertuğrul önce hain beyleri, ardından Çavdar Obasındaki başta Ural olmak üzere tüm hainleri Aliyar ve alplarıyla birlikte öldürmüştür. Vasilius ise bir olmuş Türk Beyleriyle baş edemeyeceğini anlayarak orayı terk etmiştir.

Aslıhan, Ilgın’dan dönmüş; döner dönmez Ural’ın hain darbe teşebbüsüyle karşılaşmıştır… Aslıhan Ilgın’da olmaktan pek memnun olmadığını, yurdundan ayrılmak istemediğini ima etmiştir… Peki Aslıhan Sadettin Köpek’le evlenmek istemeyecek midir? Eğer istemezse Aliyar’ın ve Ertuğrul’un tepkisi ne olacaktır? Vasilius şimdi hangi yoldan Ertuğrul’a saldıracak? İntikam almak için neler yapacaktır? Ertuğrul, Vasilius’un hamlelerine karşı nasıl bir önlem alacaktır? soruları son bölümde yanıt buldu.

ALİYAR ÖLECEK Mİ?



ERDOĞAN'I KUVEYT YOLCULUĞUNDA DİRİLİŞ ERTUĞRUL EKİBİ EŞLİK ETTİ!

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt'ten Türkiye'ye dönen Cumhurbaşkanı, dönüş yolunda Diriliş dizisi ekibiyle bir araya gelip, sohbet etti. Cumhurbaşkanlığı Danışmanı Mustafa Varank'ın, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta, Cumhurbaşkanı Erdoğan Diriliş'in senaristi ve yapımcısı Mehmet Bozdağ ve oyuncu Engin Altan Düzyatan ile birlikte görülüyor.

Diriliş Ertuğrulda Aliyar bey öldü mü 88. yeni bölüm fragmanında...

VARANK TWEET ATTI, FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Kuveyt gezisinde Diriliş ekibinin de kendilerine eşlik ettiğini duyuran Mustafa Varank, dizinin Kuveyt'te de büyük ilgiyle takip edildiğini de paylaştı.