Gündem Diriliş Ertuğrul'un 89. bölüm fragmanında Vasilius'un yeni planı ne olacak?

Diriliş Ertuğrul'un 89. bölüm fragmanında Vasilius'un yeni planı ne olacak?

30.05.2017 - 10:29 | Son Güncellenme:

Diriliş Ertuğrul yine heyecen dolu bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ertuğrul'a uç beyliğini veren Sultan'ın bu kararı Saadettin Köpek’i pek memnun etmeyecektir. Vasilius ise Ebu Mansur’un Sultan Aleaddin olduğunu öğrenince yeni bir plan için harekete geçecektir. Fırtınalar estiren yeni bölümü ile Diriliş Ertuğrul bu akşam TRT1'de.

Diriliş Ertuğrulun 89. bölüm fragmanında Vasiliusun yeni planı ne olacak

Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölüm ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. TRT'nin sevilerek izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölüm fragmanında Ebu Mansur, handa zehirleniyor. Ebu Mansur sağlığına kavuşabilecek mi oldukça merak ediliyor. Diğer yandan Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölüm fragmanında Gizli Oyunlar Mikolas’ın komutası altında Nikea’dan gelen büyük orduyla birlikte güç toplayan Vasilius Ertuğrul’ları tuzağa düşürmüştür.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 89. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Sultan Aleaddin’in yetişmesiyle Ertuğrullar kurtulmuş olsa da Aliyar bu tuzak neticesinde canını kaybetmiştir. Daha sonra Vasilius kaçmayı başararak kaleye sığınmıştır. Sultan Aleaddin bölgede bulunduğu süreçte gerek Ertuğrul’un tutumlarını, liyakatini, gerekse ahalinin memnuniyetini göz önünde bulundurarak Sadettin Köpek’in yanında ona uç beyliğini vermiş ve bu toprakların idaresini ona teslim etmiştir. Bu durum Saadettin Köpek’i pek memnun etmeyecektir. Peki Saadettin Köpek şimdi neler planlayacaktır? Ertuğrul onun hamlelerine nasıl bir karşı duruş sergileyecektir? Sultanın bu ikili arasındaki tavrı ne olacaktır? Diğer taraftan Vasilius Ekaterina’yı, Ebu Mansur’un Sultan Aleaddin olup olmadığını öğrenmesi için Hanlı Pazar’a göndermiştir. Peki Ekaterina bunu öğrenebilecek midir? Öğrenirse Vasilius’un büyük planı ne olacaktır?

Haberin Devamı

Bir süredir sessizliğini koruyan Vasilius Nikea’dan gelen büyük orduyla birlikte güç toplamış ve Sultan’ın casusunu yakalayarak Ertuğrul’ları büyük bir tuzağa düşürmüştür. Ertuğrul’lar büyük zayiat vermiş, Aliyar ciddi bir ok darbesi almıştır. Peki Ertuğrul’lar Vasilius’un bu büyük saldırısından kurtulabilecek midir? Aliyar yaşayacak mıdır? Diğer yandan Halime doğum sancıları içinde kıvranmaktadır. Çocuk ters gelmekte ve ebeler bir türlü doğumu gerçekleştirememektedir. Halime son olarak kendinden geçmiş ve herkes çaresiz kalmıştır. Ebeler var güçleriyle çaba harcamaktadırlar. Peki ebelerin bu çabası netice verecek midir? Halime Sultan kurtulacak mıdır? Bebek yaşayacak mıdır? Diğer yandan Sultan Aleaddin Ebu Mansur adıyla Kayı Obasına gelmiş, incelemelerde bulunmuştur. Peki Sultan Aleaddin’i Konyadan kayı obasına tebdil-i kıyafet getiren sebep nedir? Sultan’ın burada olması ne gibi neticeler doğuracaktır?