Gündem Diriliş Ertuğrul 91. bölümde Ertuğrul Bey ağır yara aldı! Diziye veda mı ediyor?

Diriliş Ertuğrul 91. bölümde Ertuğrul Bey ağır yara aldı! Diziye veda mı ediyor?

14.06.2017 - 15:59 | Son Güncellenme:

TRT 1 ekranında yayınlanan sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 91. bölüm sezon finali ile dün akşam ekrana geldi. Diriliş Ertuğrul sezon finalinde gözünü Karacahisar'ın fethine diken Ertuğrul Bey Halime ve Hayme Hatun'dan helallik istedi. Diriliş Ertuğrul son bölümde Ertuğrul Bey ağır yara aldı. Peki Engin Altan Düzyatan diziye veda mı edecek?

Diriliş Ertuğrul 91. bölümde Ertuğrul Bey ağır yara aldı Diziye veda mı ediyor

TRT'nin fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul 91. yeni bölüm ile sezon finali yaptı. Sezon finalinde Ertuğrul'un hedefi Karacahisar kalesini elde etmek oldu. Peki Ertuğrul Bey şehit mi düştü?

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SEZON FİNALİ İZLE

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SEZON FİNALİ FRAGMANI

Büyük bir orduyla birlikte Hanlı Pazar’a baskın yapmak üzere gelen Vasilius, Ertuğrul’un tuzağına düşmüş ve Ertuğrul tarafından öldürülmüştür. Ertuğrul şimdi gözünü Karacahisar kalesine dikmiştir. Peki Sultan, Kalenin fethi için ordusuyla Ertuğrul’a destek olacak mıdır? Ertuğrul başsız kalan kaleye Selçuklu sancağını dikebilecek midir?

Diğer yandan Ekaterina, kaledeki boşluktan istifade ederek imparatora mektup yazmış ve yetki istemiştir. Ertuğrul’ların ve Çavdar’ların zaaflarını bilen Ekaterina’nın bu talebi imparator tarafından kabul görecek midir? Ekaterina Ertuğrul’a karşı nasıl bir hamlede bulunacaktır?

Yazarlar