Gündem Diriliş Ertuğrul yeni sezon bölümleri ne zaman başlayacak?

Diriliş Ertuğrul yeni sezon bölümleri ne zaman başlayacak?

01.09.2015 - 16:00 | Son Güncellenme:

Diriliş Ertuğrul ne zaman izleyicileriyle buluşuyor? TRT 1 ekranının ilgiyle takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul yeni sezon bölümleri ne zaman başlayacak merak konusu. Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizisi Diriliş Ertuğrul yeni bölümleri ile herkesi ekrana kilitleyecek.

Diriliş Ertuğrul yeni sezon bölümleri ne zaman başlayacak

Yapımcılığını Estet Film'in üstlendiği, başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Esra Bilgiç, Didem Balçın, Hülya Darcan gibi isimlerin yer aldığı tarihi dizisi 'Diriliş Ertuğrul' un yeni sezon tarihi belli oldu. Yönetmen koltuğunda da Metin Günay'ın yer aldığı dizi yeni sezonun ilk bölümüyle bayramdan sonraki hafta 30 Eylül 2015 Çarşamba TRT ekranında

Haberin Devamı

Sezon Finalinde Neler Olmuştu?

SÜLEYMAN ŞAH Kayı alpleri büyük bir fetih ve zaferle obalarına dönmüşlerdir. Ancak Tapınakçıların ortadan kaldırılması obaya beklenen huzuru getirmeyecektir. Titus kaleden kaçmayı başarmıştır. Üstad seçildiği gün yaşadığı büyük yenilgi ve kardeşi Bisol’ün Ertuğrul tarafından öldürülmesinin intikamını almak için her şeyi göze almıştır.Pervasızca Kayı Obasına sokularak Gündoğdu’yu öldürmeye teşebbüs eder.

Ne var ki oba tarafından lanetlenen Selcan kocasını kurtarmak için kendi gövdesini siper eder. Ertuğrul bir yandan Titus tarafından ailesine gelecek tehditi bertaraf etmeye çalışırken bir yandan da Fırat Nehri yakınlarında bir kervansarayda gerçekleşecek olan önemli bir görüşmeye gitmek için babası ve ağabeyi ile yola çıkar. Bu görüşmenin nedeni, Kayıların başına bela olacak yeni tehdit Moğollardır. Oğuz beyleri ve Selçuklu temsilcisi Celalettin Karatay ile buluşma gerçekleşir.

Haberin Devamı

Ancak Titus, Oğuzlar için hayati öneme sahip bu toplantıyı sabote etmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Obaya dönüş yolunda ise Kayılar Caber Kalesi yakınlarındaFırat Nehrini geçerken Süleyman Şahın atının üzerinden nehre düşmesiyle sarsılacak, hiç beklemedikleri bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalacak ve her şey bir anda altüst olacaktır.

Diriliş "Ertuğrul" Oyuncuları

Engin Altan Düzyatan – Ertuğrul

Kaan Taşaner – Gündoğdu

Hülya Darcan – Hayme Ana

Serdar Gökhan – Süleyman Şah

Esra Bilgiç – Halime

Didem Balçın – Selcan

Hande Subaşı – Aykız

Burcu Kıratlı – Gökçe

Hakan Vanlı – Kurdoğlu

Levent Öktem – Üstad-ı Azam

Serdar Deniz – Titus

Turgut Tunçalp – Afşin Bey

Mehmet Çevik – Deli Demir

Cengiz Coşkun – Turgut Alp

Cavit Çetin Güner – Doğan Bey

Nurettin Sönmez – Bamsı Beyrek

Osman Soykut – İbn-i Arabi

Fahri Öztezcan – İlyas Fakih

Gökhan Atalay – Şahabettin

Can Kahraman – Kara Toygar

Hamit Demir – Akçakoca

Mehmet Emin İnci – El Aziz

Sedat Savtak – Numan

Tolgay Sala – Hamza Alp

Özlem Aydın – Elenora

Arda Anarat – Dündar

Burak Temiz – Yiğit Alp

Gökhan Karacık – Derviş

Celal Al – Rahman