Gündem Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlıyor?

Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlıyor?

30.08.2015 - 12:53 | Son Güncellenme:

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Esra Bilgiç, Didem Balçın, Hülya Darcan gibi isimlerin yer aldığı Diriliş Ertuğrul dizisinin 2. sezon yeni bölümler yayın tarihi belli oldu. Peki Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte o detaylar...

Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlıyor

TRT1'in sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul’un yeni sezon tarihi belli oldu. Yapımcılığını Estet Film’in üstlendiği, başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Esra Bilgiç, Didem Balçın, Hülya Darcan gibi isimlerin yer aldığı, yönetmenliğini Metin Günay’ın üstlendiği Diriliş Ertuğrul dizisi yeni sezonu açıyor. Dizi yeni sezonu 30 Eylül’de açacak.

”Diriliş Ertuğrul” yeni sezonun ilk bölümüyle 30 Eylül Çarşamba günü 20.00'da TRT1'de!

Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlıyor


Diriliş Ertuğrul senaryo gereği birçok isim ayrılmıştı. Kadroya ise yepyeni isimler katılmaya başladı. Beş Kardeş dizisinde rol alan Zeynep Kızıltan, Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı.

Daha önce Yaprak Dökümü, Keşanlı Ali Destanı, Bir Aşk Hikayesi, Sevdam Alabora gibi dizilerde rol alan Ayberk Pekcan yeni sezonda Diriliş Ertuğrul dizisinde oynayacak.

Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlıyor