Diyarbakır Diyarbakır'a Dev Yatırım! Yüzde 20 İstihdam Artıracak

Diyarbakır'a Dev Yatırım! Yüzde 20 İstihdam Artıracak

20.12.2018 - 11:16 | Son Güncellenme:

Şehrin dinamiğini arttıracak, keyifli alışverişin ekonomik adresi olacak ve lokasyon avantajıyla ulaşımda büyük kolaylık sağlayacak olan D-Premium Outlet, Diyarbakırlılarla buluşmak için gün sayıyor.

Diyarbakıra Dev Yatırım Yüzde 20 İstihdam Artıracak

Yapılan son yatırımla Diyarbakır ekonomisine “ilk”ler kazandırılmaya devam ediyor. Yapılan yeni yatırımla yüzde 20 dolayında istihdam arttırımına gidildiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Yaptığı büyük yatırımlarla Mega Center’ı D-Premıum Outlet’e dönüştüren Tutka Holding, şehrin ihtiyaçlarına ve taleplerine en doğru şekilde cevap vermeye devam ediyor. 

Alışverişte Ekonomik, Sosyal Hayatta Zengin 

Tutka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Fatih Tutka İstanbul’da yaptığı tanıtım toplantısında çalışmaları hakkında Milliyet'e şunları söyledi: "15-20 milyon ilave bir bütçeyle D Premium Outlet AVM gibi bir yenileme ve dönüşüm projesini hayata geçiriyoruz. Ekonomik canlanmanın öncüsü olarak bir girişimde bulunmak, bizler için grur kaynağı. Güneydoğu Anadolu bölgesinde ilk ulusal marka zincirler yanı sıra Türkiye’nin 29.sini, bölgesinin ise ilk AVM’sini halkımızla buluşturduk. Diyarbakır’a yakışır yeni mükemmellikte bir outlet alışveriş ve yaşam merkezini sizlerin teveccühü ile meydana getirmeyi birlikte başaracağız.”

Haberin Devamı

Aziz FİDANCI / Milliyet.com.tr