Ankara Diyarbakır'da "Hızır Ekip" Projesi

Diyarbakır'da "Hızır Ekip" Projesi

18.12.2017 - 18:38 | Son Güncellenme:

.

Diyarbakırda Hızır Ekip Projesi

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirilen Kayapınar Belediyesince "Hızır Ekip" projesi başlatıldı.

Haberin Devamı

Belediye Başkan Vekili Kaymakam Ozan Balcı'nın talimatıyla başlatılan proje kapsamında, "Hızır Saha İnceleme Ekibi", "Hızır Uygulama Ekibi" ve "Hızır İzleme ve Koordinasyon Ekibi"nden oluşan 101 personel ev ziyaretlerinde bulunacak.

Ziyarette, vatandaşların kamu hizmetleri noktasında fikir alışverişinde bulunulacak ve herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığı tespit edilecek.

Balcı, belediye toplantı salonunda projede görev yapan personelle yaptığı toplantıda, "Hızır Ekip" projesinde yer alan personellerin tüm vatandaşların ihtiyacını tespit etmelerini istedi.

İlçedeki tüm vatandaşın fikrine önem verdiklerini belirten Balcı, şöyle konuştu:

"İlçemizde yaşayan hemşehrimizin bizden beklentileri, sıkıntıları nelerdir? Herhangi bir sağlık sıkıntıları var mı? Evde bakımı yapılan herhangi bir hastaları var mı? Eğitim ile ilgili çocuklarının herhangi bir ihtiyacı var mı? Yardıma muhtaç herhangi bir yakını veya tanıdığı var mı? Bunları öğrenecek ve bizlere bildireceksiniz. Sizlerin bildirdiği tüm hususlar başkanlığımda kurulacak olan mütevelli heyetimiz tarafından haftalık olarak değerlendirilecek."

Haberin Devamı

Balcı, sosyal devlet ve sosyal belediyecilik anlamında örnek olacak projenin hazırlanmasından ve hayata geçirilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, emeği geçen tüm personele teşekkür etti.