Kültür Sanat Dj Noir İstanbul'da

Dj Noir İstanbul'da

25.03.2015 - 16:25 | Son Güncellenme:

Gece hayatının en sevilen ve popüler isimlerinden Noir, 3 Nisan 2015, Cuma günü W İstanbul’da müzik tutkunları ile buluşacak.

Dj Noir İstanbulda

İstanbul’un yanı sıra aralarında Londra, İsviçre, Barselona’nın da yer aldığı Avrupa’daki tüm W otellerinde gerçekleştirilmekte olan ve elektronik müziğin en güçlü ve popüler DJ’lerini ağırlayan “WHO’S IN TOWN” serileri kapsamında İstanbul’a gelecek olan NOIR, Indigo konseri öncesinde W Lounge’da çalacak.

W Istanbul ve Indigo işbirliğiyle 3 Nisan 2015 Cuma günü gerçekleştirilecek “WHO’S IN TOWN” etkinliği kapsamında NOIR, 22:15 - 23:45 saatleri arasında W Lounge’da gerçekleştireceği çok özel performansın ardından saat 01:15 itibarıyla Indigo’da programına devam edecek.

Gerçek adı Rene Kristensen olan NOIR, sahip olduğu plak şirketinin yanısıra, son on yılın en büyük ve en hit house parçalarının yaratıcısı olarak dünyanın en çok istek alan DJ’i.

Müziğin W Istanbul’un tutku noktalarından biri olduğunu söyleyen W Istanbul Genel Müdürü Christian Hoehn “‘Global bir program olarak yalnızca W Otellerinde yürütülecek Who’s In Town serileriyle müzikseverlere ve misafirlerimize W Otelleri’nde en gözde DJ’ler ile buluşacakları özel bir deneyim yaşatıyoruz.

NOIR sevenleri de bu özel performans için 3 Nisan Cuma akşamı W Istanbul’da ağırlamaktan mutlu olacağız’ dedi.