Ege Doğalgaz müjdesi

Doğalgaz müjdesi

16.02.2018 - 01:22 | Son Güncellenme:

Manisa Büyükşehir Başkanı Cengiz Ergün, meclis toplantısında Saruhanlı, Kırkağaç, Ahmetli Kula ve Alaşehir ilçelerine doğalgaz müjdesi verdi, “Vatandaşlarımızın menfaati önemli” dedi

Doğalgaz müjdesi

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Şubat Ayı meclis toplantısı Büyükşehir Başkanı Cengiz Ergün’ün önderliğinde yapıldı. Toplantıda 5 ilçeye doğalgaz müjdesi geldi. Doğalgazın 2018 programına alınabilmesi için Saruhanlı, Kırkağaç, Ahmetli, Kula ve Alaşehir ilçe belediyelerinde alınan meclis kararının komisyona havale edildi.

Haberin Devamı

Yelkenci adı verilecek

Vatandaşların menfaati doğrultusunda hareket ettiklerini belirten Başkan Ergün, “İlçelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın doğalgaza biran önce kavuşmaları için üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Bu ilçelerimizde yaşayan vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Karar, meclis üyeleri tarafından oy birliğiyle kabul edildi. Öte yandan Büyükşehir Meclis Toplantısında Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nın yakın zamanda hayatını kaybeden Manisalı spor adamı Bülent Yelkenci’nin isminin Sümerpark’ta yapılan spor tesisine verilmesi teklifi görüşüldü. Konuyla ilgili bilgi veren Büyükşehir Başkanı, “Yelkenci’nin adını Sümerpark içinde yapılmakta olan spor tesisleri kısmına vereceğiz. İsmiyle orada yaşayacak” diye konuştu. Üyelerin oylarına sunulan gündem maddesi oy birliği ile Hukuk ve Tarifeler Komisyonu’na sevk edildi.

Haberin Devamı

Lokma dağıttı

Geçtiğimiz dönem Manisa Belediyesi Meclis Üyeliği görevinde de bulunan, Besot Yönetim Kurulu Üyesi, İşadamı Sezai Gürcan’ın vefatının birinci yılı dolayısıyla lokma hayrı düzenlendi. Manisa Büyükşehir Başkanı Cengiz Ergün, Gürcan’ın eşi Ülkü Gürcan ve kızı Duygu Gürcan ile birlikte vatandaşlara lokma dağıttı. Başkan Ergün, “Saygı ve özlemle anıyoruz” dedi.