Gündem Doğum günleri ölüm günleri oldu

Doğum günleri ölüm günleri oldu

28.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Malatya’da Eyüp Bulut, kendi doğum günü partisinden dönerken kazada hayatını kaybetti. Kayseri’de ise Gökhan Özgan doğum gününde dere yatağında ölü bulundu

Doğum günleri ölüm günleri oldu

Malatya’da, kendisi için düzenlenen doğum günü partisinden dönerken, kullandığı otomobille direğe çarpan 24 yaşındaki Eyüp Bulut yaşamını yitirdi. Kazada, Bulut’un 3 arkadaşı da yaralandı.

Haberin Devamı

24 yaşına giren Eyüp Bulut, doğum günü partisinde eğlendikten sonra 3 arkadaşıyla birlikte ayrıldı. Bulut’un kullandığı otomobil, iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkıp, yol kenarındaki direğe çarptı. Kazada otomobil hurdaya dönerken Eyüp Bulut olay yerinde yaşamını yitirdi, arkadaşları Furkan Çamurluoğlu, Fatih Çamurluoğlu ve Mehmet Terece yaralandı.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Furkan Çamurluoğlu, arkadaşı Eyüp Bulut’un cansız bedenini görünce şoka girdi ve sağlık ekiplerine “Kardeşim öldü. Bana müdahale etmeyin” diyerek tepki gösterdi. Kazada Fatih Çamurluoğlu ve Mehmet Terece de ağır yaralandı.

Uçurumun dibinde

Kayseri’de de, Yahyalı Büyükçakır Mahallesi’nde oturan Gökhan Özgan, iddiaya göre önceki gün akşam üstü evinden ayrıldı. Doğum günü olan Özgan’ın uzun süre eve dönmemesi üzerine durumu jandarmaya bildiren ailesi, köylülerle birlikte oğullarını aramaya başladı.

Haberin Devamı

Yaklaşık 6 saatlik arama sonucu Gökhan Özgan, saat 02.00 sıralarında köye yakın bir uçurumun dibinden geçen dere yatağında ölü bulundu. Özgan’ın vücudunun birçok yerinde kırık olduğu öğrenildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından gencin cesedi, otopsi için hastaneye kaldırıldı.