GündemDoğurduğu bebeği havluya sarıp camdan attı

Doğurduğu bebeği havluya sarıp camdan attı

28.11.2012 - 16:58 | Son Güncellenme:

Beyoğlu’nda Ece Y. (23) isimi kadın, erkek arkadaşının evinde doğurduğu bebeğini tuvaletin penceresinden apartman boşluğuna attı. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis, cani anneyi gözaltına aldı.

Doğurduğu bebeği havluya sarıp camdan attı

Beyoğlu’nda erkek arkadaşının evinde doğurduğu bebeğini tuvaletin penceresinden apartman boşluğuna atan kadın gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre olay, Beyoğlu Sururi Çeşme Sokak 16 numaralı binanın 5. katındaki dairede yaşandı. 6 aylık hamile olan Ece Y. (23), geceyi iddiaya göre erkek arkadaşının oturduğu dairede geçirdi.

Haberin Devamı

Sabaha karşı sancılarının artması üzerine bebeği evde doğuran anne, istemediği bebeğinden kurtulmaya çalıştı. Evin tuvalet camından bebeğini apartman boşluğuna atan cani anne, çamaşır asan bir kadının durumu fark etmesi üzerine yakalandı. Kadının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, cani anneyi gözaltına aldı.

Bu sırada olayı görüntülemeye çalışan İHA kameramanı, polisin engellemesiyle karşılaştı. Komiser, İHA muhabirinin cani anneye soru sormasına engel olmaya çalıştı. Sağlık kontrolü için Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen Ece Y, rahmindeki plasenta parçalarının alınması için kadın doğum servisinde tedavi altına alındı. Görgü tanığı Recep Atlı, apartmanın 5. katındaki bekar evine misafir olarak bir genç kadının geldiğini söyleyerek, “Baya arkadaşı burada kalmış, sabaha karşı doğum yapmış. Doğurduğu bebeği havluya sarıp tuvaletin camından arka bahçeye atmış. Çocuk duvara çarpmış, çünkü duvarda kan izleri var ve oradan da bahçeye düşmüş” dedi.

Haberin Devamı

Atlı, çamaşır asan bir bayanın bebeğin cansız bedenini görmesi ve çığlık atması üzerine polise haber verdiklerini söyledi.

KEŞFETYENİ
Bu sözler kavga çıkaracak! Rabia Soytürk'ün Caner Topçu açıklaması olay oldu
Bu sözler kavga çıkaracak! Rabia Soytürk'ün Caner Topçu açıklaması olay oldu

Cadde | 08.05.2025 - 10:07

Ünlü oyuncu Rabia Soytürk'ün rol arkadaşı Caner Topçu için yaptığı açıklama magazin gündemine bomba gibi düştü.

Yazarlar