Gündem Dolunay 14. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş...

Dolunay 14. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş...

26.09.2017 - 10:29 | Son Güncellenme:

Dolunay dün akşam 13. son bölümü ile ekrana geldi. STAR TV'nin heyecanla takip edilen dizisinin son bölümünde Ferit, Nazlı'nın sırrını öğreniyor. Şehri terk etmek isteyen Nazlı son anda Ferit'in karar değiştirmesi ile geri dönüyor. Peki Dolunay 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dolunay 14. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş...

Dolunay 13. son bölümü ile ekrana geldi. STAR TV'de Salı akşamları yayınlanan dizinin son bölümünde Nazlı'nın sırrının ortaya çıkması tüm işleri alt üst ediyor. Ferit ve Nazlı arasındaki uçurum büyürken, Ferit'in kararının değiştirmesi Nazlı'nın tekrar hayallerinin peşinden gitmesini sağlıyor.

Haberin Devamı

Dolunay 14. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. İşte son bölümde yaşananlar...

DOLUNAY SON BÖLÜM ÖZETİ

Ferit, Nazlı’nın kendisinden sakladığı sırrı öğrendiğinde yıkılır. Nazlı’nın korktuğu başına gelmiştir. Ferit bu süreçte Nazlı’yla yaşadıklarını ve özellikle ona karşı olan duygularını tekrar gözden geçirir. Nazlı ise köşe bucak kaçtığı Ferit’in en çok yanında olmak istediği zaman ondan uzak durmak zorundadır.

Bu Nazlı ve Ferit için aşklarını ve güvenlerini sınayacakları bir test olacaktır. Diğer yandan Deniz, Nazlı’ya duyduğu aşk için yaptıklarını tekrar gözden geçirir. Demet Ferit ve Nazlı’nın ayrılmasındna mutlu olsa da kontrolü dışında gelişen bu olay onun için de yeni problemler yaratır.