Gündem Dolunay 17. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Dolunay 17. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

17.10.2017 - 11:35 | Son Güncellenme:

Dolunay 16. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Dolunay dizisinde Nazlı büyük bir tehlike atlatsa da sonunda Ferit ile nikah masasına oturdu. Peki Deniz ile Demet ikili ayırma planlarını sona mı erdirecek yoksa daha da mı arttıracak? Dolunay 17. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Dolunay 17. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Salı akşamları ekrana gelen Dolunay dizisi 16. bölümde formaliteden de olsa evlik hazırlıklarını sürdüren Ferit Nazlı'nın ortadan kaybolması ile deliye döner. Nazlı ölümle burun buruna her şeyden bir haber kurtarılmayı bekler. Deniz, Nazlı'nın imdadına yetişir. Demet ise Ferit'e olan aşkından dolayı ikiliyi ayırmak için her fırsatta Deniz'i kullanır.

Haberin Devamı

DOLUNAY 16. SON BÖLÜM ÖZETİ

Nazlı’nın nikah saatinde ortadan kaybolması herkesi heyecanlandırmıştır. Ferit Nazlı’nın nikahtan kaçmış olduğunu düşünse de gerçek zannettiğinden çok farklıdır. Nazlı ölümle burun burunayken bile Ferit’i düşünmektedir. Alya Deniz ile şansını son defa dener. Deniz’in buna cevabı ilişkileri açısından belirleyici olacaktır. Fatoş Engin’le evlilik yolunda ilerlerken her fırsatta kafasındaki sorulara cevap arar. Demet ve Hakan Ferit’e karşı adımlarında daha cüretkar hareket ederler.