Ankara Domatexpo Fuarı'na Doğru

Domatexpo Fuarı'na Doğru

27.09.2017 - 13:31 | Son Güncellenme:

.

Domatexpo Fuarına Doğru

ANTALYA (AA) - Kumluca'da bu yıl 5'incisi yapılacak Domatexpo Fuarı öncesi değerlendirme toplantısı yapıldı.

Haberin Devamı

Kumluca Belediyesinde düzenlenen toplantıya AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, AK Parti Kumluca ilçe Başkanı Arif Yavuzer, Antalya Fideciler Birliği Başkanı Rahmi Kandemir, MSK Fuarcılık sahibi Mehmet Sedat Kolcuoğlu ve fide tesislerinin temsilcileri katıldı.

Milletvekili Uslu, toplantıda yaptığı konuşmada, Türk çiftçisinin her geçen gün kendisini yenilediğini ve daha güvenilir gıda üretimi yaptığını ifade ederek, "Siz üretmeye devam edin. Sanmayın ki hükümet domates üreticilerinin sorunlarını göz ardı ediyor. Domates devletimizin gündeminden hiç eksik olmuyor. İnşallah bu fuarlar sizlerin üretiminizin daha iyi ve kaliteli olmasına büyük katkılar sağlayacak." dedi.

Haberin Devamı

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da bugüne kadar düzenlenen fuarlara baktıklarında her fuarın bölge çiftçisi başta olmak üzere Türk çiftçisine büyük kazanımlar sağladığını söyledi.

Antalya Fideciler Birliği Başkanı Rahmi Kandemir de fide sektörü olarak büyük sıkıntı içerisinde olduklarını, özellikle de çiftçilerin üretimdeki ilk karşılaştığı kişilerin fideciler olmasından dolayı bu sıkıntıları daha fazla hissettiklerini dile getrdi.

Yazarlar