Ankara Döşemealtı Belediyesi Eskişehirli Gençleri Konuk Etti

Döşemealtı Belediyesi Eskişehirli Gençleri Konuk Etti

19.09.2017 - 09:37 | Son Güncellenme:

.

Döşemealtı Belediyesi Eskişehirli Gençleri Konuk Etti

ANTALYA (AA) - Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Eskişehir Tepebaşı Gençlik Meclisi üyelerini makamında kabul etti.

Haberin Devamı

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Döşemealtı Gençlik Meclisi (DÖGEM) ile ortak çalışmalar yapmak için ilçeye gelen Tepebaşı Gençlik Meclisi üyeleriyle bir süre sohbet eden Genç, belediye olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İlçede yaşayan gençlerin duyarlılığından memnun olduğunu dile getiren Genç, gençlik meclisinin fikir ürettiğine dikkati çekti.

Gençlerin, siyasi kaygılardan uzak ve çok daha duyarlı olduğunu belirten Genç, "Bu meclislerin amacı bölgeyi orada yaşayan halkla birlikte yönetmek. Biz de bu kapsamda gençlere imkan veriyoruz. Kendi yürütme kurullarını kendileri seçiyor ve aldıkları kararlar belediye meclisine öneri olarak geliyor." ifadesini kullandı.

Tepebaşı Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu Başkanı Elif Tatar da 5 kişilik heyetle Antalya'ya gelerek, Döşemealtı Gençlik Meclisi ile ortak çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

Haberin Devamı

Kardeş gençlik meclisi olma yolunda adımlar atacaklarını belirten Tatar, "DÖGEM Vekili arkadaşlarımızla ortak çalışmalar yaptık. Önümüzdeki günlerde de Döşemealtı Gençlik Meclisi üyeleri Eskişehir'e gelecek ve ortak çalışmalar yapacağız." açıklamasında bulundu.

Yazarlar