Gündem Dövüldüğü eve geri ‘döndü’

Dövüldüğü eve geri ‘döndü’

01.08.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Konya’da 2 hafta önce sokak ortasında imam nikâhıyla birlikte yaşadığı İsmail P. tarafından öldüresiye dövülen Gülpınar G., ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastaneden taburcu edildi. Vücudunda 10’dan fazla dikiş olan Gülpınar G., gidecek yeri olmadığı için yine İsmail P.’nin ailesinin evine gitmek zorunda kaldı.

Dövüldüğü eve  geri ‘döndü’


Gülpınar G. ile görüşen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü ve Emniyet kayıtlarına göre, 33 yaşındaki İsmail P., üç yıl önce 15 yaşındaki Gülpınar G. İle Adana’da birlikte yaşamaya başladı. İbrahim P. cezaevine girdiği dönemde Denizli’de ablasının yanında kalan ve babasının gazinosunda çalışan Gülpınar G.’yi tahliye olunca iffetsizlikle suçladı ve sokak ortasında vahşice dövdü, kafasını taşla ezdi ve vücudunda bazı yerlerini kesti. Ağır yaralı olarak Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Gülpınar G., 3 günlük tedavinin ardından geçen hafta taburcu edildi. Kimsesi olmayan Gülpınar G., yine İsmail P.’nin ailesinin evine gitmek zorunda kaldı.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yetkilileri Gülpınar G.’yi sığınmaevine götürmek istese de ailenin buna izin vermediği iddia edildi. Polise yazılan yazıya rağmen Gülpınar G., İsmail P.’nin ailesinin evinden alınamadı.

Yazarlar