İzmir DSP BAYRAKLI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HÜSEYİN ASLAN:

DSP BAYRAKLI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HÜSEYİN ASLAN:

26.02.2014 - 14:58 | Son Güncellenme:

.

DSP BAYRAKLI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HÜSEYİN ASLAN:

DSP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aslan, Bayraklı’da muhtar ve adayları ile buluştu. Aslan, “Siyaset yapmayı kimse kimseye öğretmesin. Benim siyasi anlayışım verilen sözlerin yerine getirilmesi ve bu sayede de halka hizmet edilmesidir. Ben siyaseti yalan söylemek için değil halka hizmet için yapıyorum. Herkese boncuk dağıtan bir siyaset anlayışı bana göre değil. Muhtarlarımızla el ele Bayraklı’yı marka ilçe yapacağız” dedi.
Bayraklı Manavkuyu’da gerçekleşen buluşmada Bayraklılı mahalle muhtarlarını ve isteklerini dinleyen Aslan, ilçeye yönelik planlarını paylaştı. Mahalle muhtarları, Mansuroğlu Mahallesi sakinleri ve Bayraklı Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Özde'nin hazır bulunduğu buluşmada Aslan, “İzmir artık seçim havasına girdi. Bayraklı DSP Belediye Başkanı olarak Bayraklı’da yapacaklarımı anlattım. Bayraklı’nın öncelikli sorunları belli; kentsel dönüşüm ve işsizlik. Buradaki vatandaşın yoksulluğunun giderlimesi ve de Bayraklı’nın zaman kaybetmeden kentleşme sürecinin hızlandırılması gerekiyor. Halkın talebi ve beklentisi bu” dedi.
“KOCA 5 YILDA BAYRAKLI’DA BİR ADIM İLERLEME OLMADI”
Bayraklı’nın tepeden tırnağa yeniden planlanması gerektiğine vurgu yapan Aslan, Bayraklı’nın zenginliğini yaşayamayan halka demokratik bir belediyecilik anlayışı ile hizmet götüreceklerinin altını çizdi. Aslan, “ Bayraklı’ya baktığımızda dört ayrı Bayraklı var. Buna göre Bayraklı’yı planlamak gerekiyor. 5 yıl önce biliyorsunuz bir kısmı Bornova bir kısmı Çiğli bir kısmı Karşıyakay’dı 5 yıl önce bağımsızlığına kavuştu. Belediye oldu. Ama geçtiğimiz 5 yıla bakıldığında Bayraklı’da elle tutulur, gözle görülür bir şey yapıldığını göremiyorum. Biz burada bu seçimi halkla beraber, onların destekleriyle alacağız. Benim geçmişim geleceğime kefil. Buradaki işsiz vatandaşlarımız, çaresiz ve yoksul vatandaşlarımız, Bayraklı’nın zenginliğini paylaşamayan vatandaşlarımız bir arayış içindeler. Burada bir boşluğu dolduracağız” şeklinde konuştu.
“HER PARTİNİN ADAYIYIM”
Adaylığını DSP’den koyduğunu ancak her partinin adayı olarak görülmesi gerektiğini de kaydeden Aslan, “ Tüm partilerimizin adayı olarak görüyorum kendimi. AK Parti’nin, CHP’nin, BDP’nin, MHP’nin adayıyım aynı zamanda. Buradan başarıyla çıkacağımıza inanıyorum. Buradaki gördüğüm tablo onu gösteriyor. Siyaset halka hizmettir. Halka yalan yanlış, yapılmayacak sözler vermek değildir. Kimse kimseye siyaset yapmayı öğretmesin. Herkesin bir siyasi anlayışı var. Herkesin bir yoğurt yiyişi var. Benim siyasi anlayışım halka hizmeti kapsıyor. Benim siyasi anlayışım herkese mavi boncuk dağıtmayı, eşi, dostu gözetmeyi reddediyor. Dost kapısı belediye sosyal demokrat halkçı belediye nasıl yönetilirmiş, nasıl paylaşılırmış bunu kent idaresinde çok önemli gördüğüm muhtarlarımızla birlikte Bayraklı’da 31 Mart itibariyle göstereceğiz. Muhtarlarımızın her biri adeta birer Başkan Yardımcısı gibi görev yapacak” ifadelerini kullandı.