Kültür Sanat Duman ve MFÖ Lifepark'ta!

Duman ve MFÖ Lifepark'ta!

28.08.2014 - 17:55 | Son Güncellenme:

İstanbul’un mu¨zik dolu ormanı Lifepark, Birlikte Hayata desteğiyle yaz tatilinden şehre dönenleri doğaya, müziğe ve eğlenceye doyacakları bir etkinlikle ağırlamaya hazırlanıyor

Duman ve MFÖ Lifeparkta

Şehre dönüşü müzikseverler için bir kutlamaya dönüştürmeyi hedefleyen Birlikte Hayata ve Lifepark, 20 Eylül Cumartesi günü, MFÖ ve Duman’ın sahne alacağı konserle, yaz bitmeden dolu dolu bir gün geçirmek isteyenleri şehrin müzik dolu yemyeşil ormanı Lifepark’a bekliyor.

Haberin Devamı

. 20 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek Life Park ile Birlikte Hayata etkinliğinde Türk pop-rock müziğinin efsane grubu MFÖ ve rock müziğinin kitleleri peşinden sürükleyen grubu Duman sahne alacak.

Lifepark ile Birlikte Hayata, kapılarını saat 17:00’de açacak. En beğenilen şarkıları ve keyifli sürprizlerle dolu performanslarıyla 18:30’da Duman, 21:00’de ise MFÖ sahnedeki yerini alacak.

Sınırlı sayıdaki indirimli biletler, Biletix üzerinden 1 Eylül’e kadar 34 TL’ye, 10 Eylül’e kadar ise 45 TL’ye satışa sunulacak. Bilet fiyatları 10 Eylül’den sonra 60 TL olacak.

Yazarlar